Åttondelsfinalerna fortsätter i den spanska cupen där Betis tar emot Real Sociedad på Benito Villamarin. Marknaden anser att Betis ska vinna mötet varannan gång och erbjuder därmed dubbla pengar på en rak hemmaseger. Enligt mig finns det inget vidare värde i det oddset, då Betis var en stor besvikelse senast mot jumbon Huesca, medan Sociedad skrällde mot Real Madrid och det blev en drömstart för den nya tränaren. Båda lagen är skickliga offensivt så här ska det smälla åt båda håll.

Betis har varit sjukt duktiga i La Liga och Copa del Rey på att göra mål. De snittar nästan två mål per match - på sistone. Även när de förlorar, som senast mot Huesca borta med 1 - 2 så lyckas Betis ändå göra mål. Det är beundransvärt och detta har tagit laget till en sjätte plats i tabellen. På hemmaplan har de gjort mål i deras sju senaste matcher och det ska de återigen lyckas med mot Real Sociedad, som skulle ha släppt in ett antal mål i matchen om inte Geronimo Rulli hade gjort sin bästa match.

För Real Sociedad klarade av att vinna mot Real Madrid med 2 - 0 på bortaplan och det var en imponerande insats. Dock så hade matchen lika gärna ha slutat i en förlust, om inte målvakten hade räddat extrema lägen, samt att domaren inte blåste en solklar straff vid ställningen 1 - 0. I stället visade domaren ut Lucas Vazquez med 30 minuter kvar och Real Sociedad kunde kontrollera matchen. Imanol Alguacils debut som tränare blev en succé och offensivt såg det mycket bra ut för Real Sociedad.

Defensiven lämnade dock en del i övrigt att önska. Där var inte Real Sociedad med på noterna alla gånger. Med det försvarsspelet som Real Sociedad visade upp senast blir det insläppta mål mot Betis. Även defensiven hos Betis var under all kritik mot Huesca. Försvararna sprang bort sig många gånger och lät Huesca kontrollera matchen alldeles för mycket.

Då båda lagen är vassa offensivt och har problem i nuläget med defensiven blir det jobbigt att försvara sig mot varandra. Marknaden erbjuder strax under dubbla pengar på att båda lag gör minst ett varsitt mål och det är av värde, enligt mig.

Därmed lägger jag ett spel på att båda lag gör mål till 1,91 i odds hos Bethard eller FastBet .

---
Bekräftad startelva Betis: Joel Robles, Antonio Barragan, Aissa Mandi, Marc Bartra, Francis Guerrero, Sergio Canales, William Carvalho, Andres Guardado, Joaquin, Antonio Sanabria & Giovani Lo Celso.

Bekräftad startelva Real Sociedad: Geronimo Rulli, Theo Hernandez, Diego Llorente, Robin Le Normand, Joseba Zaldua, Mikel Oyarzabal, David Zurutuza, Igor Zubeldia, Luca Sangalli, Jon Bautista & Juanmi.
---

This is the stats tab
This is the post tip