bet365 livestreamar matchen.

På Benito Villamarin spelas ett helt öppet möte när Betis tar emot Real Sociedad i den spanska La Liga. Marknaden har hemmalaget som en pytteliten favorit till att vinna. Annars är det jämt mellan lagen. Betis befinner sig på den nedre halvan, på en trettonde plats medan Real Sociedad är det stora överraskningslaget som parkerar på en sjätte plats och är med och slåss om Europa platserna. Adrian Cordero Vega har fått äran att döma denna match, mellan lag som inte drar på sig många kort.

Adrian Cordero Vega är en av de spanska domarna som dels tillåter till mer i närkamper, brytningar och tacklingar, än de flesta av sina kollegor och dels är bättre på att kommunicera och lugna ner spelarna efter incidenterna. Han är rak och tydlig och förklarar gärna anledningar till hans beslut, alltså varför han har blåst eller inte blåst, så hans attityd är i världsklass, i mitt tycke. Detta har givetvis resulterat i att han inte har behövt vifta med ostskivan så många matcher när han har fått förtroende att döma.

Adrian Cordero Vega dömmer även cuper och andra fotbollsmatcher. Om vi bara håller oss till den spanska La Liga så delade han ut endast ett gult kort, till Sergio Ramos (den mest utvisade spelare i Spaniens historia), i den senaste matchen som han dömde mellan Real Madrid och Athletic Bilbao. I matchen innan dömde han Sevilla mot Villarreal och där blev det bara två gula kort totalt. Denna säsong har han dömt elva La Liga matcher, där endast tre av dem har slutat med över 5,5 kort i matchen.

Till denna match kommer både Betis och Real Sociedad från två griniga matcher, där det spelades hårt och fult och där matcherna dömdes av domare som gillar att dela ut kort. Den statistiken är missvisande för de båda laget, som inte har dragit på sig många gula kort denna säsong. Betis snitt ligger på 2,79 per match medan Real Sociedads ligger på exakt 2 kort per match. Marknaden har lagt linan på 5,5 kort och med en snäll domare som Adrian Cordero Vega borde det inte bli många kort i matchen.

Spelet blir att matchen slutar med under 5,5 kort till 1.66 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Betis:
Joel Robles, Edgar Gonzalez, Marc Bartra, Aissa Mandi, Alex Moreno, Andres Guardado, Carles Alena, Emerson Aparecido, Joaquin, Borja Iglesias & Sergio Canales.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Joseba Zaldua, Robin Le Normand, Diego Llorente, Aihen Munoz, Mikel Merino, Ander Guevara, Martin Ødegaard, Portu, Alexander Isak & Mikel Oyarzabal.
---

This is the stats tab
This is the post tip