bet365 livestreamar matchen.

Söndagens utan tvekan hetaste match, i bemärkelsen att det kommer att smälla, spelas i Sevilla där Betis tar emot Sevilla, i Derbi sevillano. Det är en otroligt lång rivalitet som sträcker sig från början på 1900-talet. Kort sammanfattat är detta en av de två viktigaste matcherna, för både Betis och Sevilla, som båda lagen ser fram emot. Varje enskild duell och närkamp lever sitt eget liv. Allting spelar roll. Allt ska vinnas. Ingen viker ner sig för något. Ett riktigt hatmöte och det står båda lagen för, utan att skämmas. Vad gör La Liga åt det? Slänger in domaren som har delat ut flest antal kort.

Det är få spanska domare som delar ut fler antal kort än vad Alejandro Hernandez gör. Denna säsong har verkligen inte varit något undantag för honom direkt heller. Han har varit huvuddomare i sju matcher totalt, inkluderat en Europa League match, där han i endast två av dessa har delat ut under sju kort i matchen. I de övriga har det sett ut på följande sätt:

Alaves - Sevilla 10 gula kort
Mallorca - Atletico Madrid 7 gula kort + 1 rött kort
Real Betis - Eibar 8 gula kort + 1 rött kort
Besiktas - Sporting Braga 8 gula kort
Levante - Barcelona 7 gula kort

Vänligen observera antalet kort i Betis match mot Eibar och Sevillas bortamatch mot Alaves. Var det fel val att sätta dit Alejandro Hernandez som domare till denna match? Absolut. Här hade det behövts en lugnare domare, som är skicklig på att prata med spelarna, i stället för att prata med korten. Jag är övertygad om att denna match kommer att spåra ut fullständigt, när det gäller antal kort.

En ytterligare faktor som talar för många kort, oavsett domare, är att båda Betis och Sevilla har spelat extremt hårt och fult på sistone. Båda kommer till matchen med fyra gula kort i sina respektive möte. Betis mötte Real Madrid borta och drog på sig fyra gula kort. Sevilla mötte Atletico Madrid hemma och drog på sig fyra gula kort.

Marknaden har lagt över/under linan på antal kort på 7,5 stycken. Men när Betis och Sevilla möts så spelar varenda individ på planen så mycket hårdare och fulare än vad de gjorde i matchen innan - så den linan skulle täckas av de flesta domarna i La Liga.

När Alejandro Hernandez ändå har fått äran att döma denna klassiska derby så blir det ett tungt spel från min sida på att matchen slutar med över 7,5 kort till antal, till oddset 1.80.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Betis:
Joel Robles, Sidnei, Zouhair Feddal, Aissa Mandi, Alex Moreno, Marc Bartra, Andres Guardado, Emerson, Sergio Canales, Loren Moron & Nabil Fekir.

Preliminär startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Jules Kounde, Diego Carlos, Sergio Reguilon, Ever Banega, Nemanja Gudelj, Franco Vazquez, Lucas Ocampos, Luuk De Jong & Oliver Torres.
---

This is the stats tab
This is the post tip