Omgång 33 av den spanska La Liga avslutas på Benito Villamarin där Betis har en tuff uppgick när formstarka Valencia kommer på besök. Valencia är en liten favorit till cirka 2,45 i odds men i övrigt är det en stor sannolikhet att vi får en jämn match. Betis visade en härlig offensiv senast i derbymatchen mot Sevilla och gjorde två mål. Valencia är inne i ett flow nu där de gör en massa mål på allt och alla och då ska inte marknaden erbjuda nästan dubbla pengar på att detta möte blir målrikt.

Oftast när Betis spelar hemma så brukar oddset på över 2,5 mål i matchen ligga runt 1,60. När Valencia kommer på besök, som förvisso har ett starkt försvar, så ändras det oddset till 1,92. Det är en för stor ökning, i synnerhet då marknaden inte verkar ha tagit i betraktelse att även Valencia är duktiga på att göra mål. Det är liksom inte Atletico Madrid som kommer på besök med en defensiv spel - utan Valencia som tokanfaller och har enorma kvalitéer i sin starka offensiv.

Just möten mellan dessa två lag på Benito Villamarin har varit målrika på sistone. De har redan mötts i den spanska cupen denna säsong och då slutade mötet 2 - 2. Förra säsongens ligamöte på Benito Villamarin slutade med hela 3 - 6.

Valencia kommer till mötet efter att ha slagit ut Villarreal ur Europa League med 2 - 0 i returmötet hemma. Innan dess har Valencia två stycken 3 - 1 segrar mot Levante och Villarreal (i det första Europa League mötet).

När det gäller Betis försvar så fortsätter de att göra ett dåligt jobb. Det handlar inte bara om att Betis har släppt in mål i sina samtliga fem senaste matcher och att i tre av matcherna har det blivit två och fler mål. Det har sett för det mesta uselt ut. En hönsgård, stundtals. Det har inte varit några positiva tecken alls på sistone heller, utan det fortsätter finnas en oro där. När Valencia kommer på besök så är det verkligen ingen dröm motståndare, vare sig historiskt sett eller om vi kollar på dagens form.

Offensivt har det dock sett riktigt bra ut för Betis, som har gjort två mål i sina två senaste matcher. Mål kommer de även att göra på Valencia, som på bortaplan ändå har visat sig vara sårbara på sistone mot lag som Villarreal och Rayo Vallecano och Girona dessförinnan. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,92 på att matchen slutar med minst tre mål och lägger ett spel på det.

Själva oddset 1,92 på att det blir över 2,5 mål i matchen finnes hos Unibet , 888sport eller LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Betis:
Pau Lopez, Marc Bartra, Zouhair Feddal, Aissa Mandi, Cristian Tello, Wilfrid Kaptoum, Andres Guardado, Junior Firpo, Joaquin, Jese & Giovani Lo Celso.

Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Carlos Soler, Francis Coquelin, Dani Parejo, Denis Cheryshev, Goncalo Guedes & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip