bet365 livestreamar Betis Villarreal. Se alla La Liga-matcher & 140,000 matcher & event per år live i din mobil, dator eller surfplatta som kund hos bet365 .

På Benito Villamarin tar Betis, som bara läcker in mål, emot Villarreal, som bara sprutar in mål, i den spanska La Liga. Marknaden har Betis som en favorit till cirka 2,25 i odds och det är omgångens varning, enligt mig. Alltså, det finns inget som helst värde i att spela på en rak Betis seger, med tanke på de defensiva problemen som de har för tillfället. Förvisso är Betis duktiga på att göra mål och det är Villarreal också så jag kan bara inte motstå ett spel på att båda lag gör mål i matchen.

Betis har hamnat i en liten svacka, där de inte har vunnit på de tre senaste matcherna. Även om motståndet har varit tufft så har Betis fortfarande underpresterat, i synnerhet i defensiven. Det började med att Betis blev överkörda hemma mot Barcelona med 1 - 4 och sedan 1 - 1 borta mot Rayo Vallecano och senast 1 - 2 borta mot Real Sociedad. All kredit till Betis anfallsspel, där de verkligen gång på gång lyckas göra mål och det kommer de även att göra mål Villarreal. MEN...

Försvaret har gjort ett dåligt jobb. Det handlar inte bara om att Betis har släppt in mål i dessa samtliga tre matcher och att i två av matcherna har det blivit två och fler mål. Det har sett för det mesta uselt ut. En hönsgård, stundtals. Det har inte varit några positiva tecken alls på sistone heller, utan det fortsätter finnas en oro där. När Villarreal kommer på besök så är det verkligen ingen dröm motståndare, vare sig historiskt sett eller om vi kollar på dagens form.

För Villarreal har verkligen kommit igång på sistone. Det var också väntat, med tanke på kvalitén i truppen och vilka anfallare de har. I samtliga 6 senaste matcher har Villarreal gjort två eller fler mål. Hemma mot Barcelona senast gjorde Villarreal 4 mål i en match som slutade 4 - 4. Det såg riktigt bra ut i anfallsspelet och med den formen kommer de även att göra mål på Betis.

Villarreals back Alvaro Gonzalez drog på sig två gula kort i Barcelona matchen och är därmed avstängd. Det är en försvagning i försvaret, som inte direkt har varit på topp heller. Villarreal har släppt in mål i fyra raka matcher nu. Det har ju så klart att göra med att Villarreal har gått och blivit ett aggressivare lag som spelar högre upp på motståndarnas plan och tar betydligt större risker för att lyckas göra mål. Resultatet blir därmed ett och ett annat mål bakåt, så klart.

Säsongens första match vann Villarreal med 2 - 1 över Betis. Även förra säsongen slutade båda matcherna med att båda lag gjorde mål. Betis vann då med 2 - 1 hemma och Villarreal vann med 3 - 1 hemma. För mig är detta ett helt öppet möte, där båda lagen definitivt ska lyckas med bedriften att göra minst ett varsitt mål i matchen.

Så jag lägger ett spel på att båda lag gör mål i matchen till 1,70 i odds. Sannolikheten är betydligt högre att spelet sitter än två gånger på tre försök, så det är ett bra värde i oddset.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Betis:
Pau Lopez, Cristian Tello, Marc Bartra, Zouhair Feddal, Aissa Mandi, Emerson, Sergio Canales, William Carvalho, Andres Guardado, Giovani Lo Celso & Jese.

Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Daniele Bonera, Ramiro Funes Mori, Victor Ruiz, Mario Gaspar, Manu Morlanes, Vicente Iborra, Alfonso Pedraza, Samuel Chukwueze, Karl Toko Ekambi & Santi Cazorla.
---

This is the stats tab
This is the post tip