Det är FA-cupfest i lilla Billericay (är en by och en civil parish i Basildon i Essex i England. Orten har 27 608 invånare) och där returmötet (första matchen slutade 1–1) mot ligakonkurrenten i Non League Leatherhead tv-sänds.
Alltså en stor dag för Billericay Town som faktiskt gör en seriös satsning för att klättra uppåt i det engelska seriesystemet.
Som spelande tränare återfinns ingen mindre än Paul Konchesky, och i truppen finns namn som Jermaine Pennant och Jamie O’Hara.
Billericay Town kör mer eller mindre över allt motstånd och har nu i ligan börjat med 10 segrar och 1 kryss på 12 matcher.
Alltså väldigt imponerande.
Gästande Leatherhead är inte alls lika bra, formen är svag, med endast en seger på sista 5 och man slåss för sin överlevnad i ligan (ligger på nedflyttningsplats).
Med rutin från Konchesky (West Ham United och Liverpool) och Pennant (Liverpool, Stoke mfl) och med en i övrigt stark elva (med en landslagsspelare som Grenadas Ricky Modeste mfl) tror jag att Billericay Town taren ny klar seger. Det är heller absolut inte tal om någon rotation heller då vinnaren i nästa omgång (FA Cupens andra omgåmg) får möta Wycombe Wanderers från League Two.
Alltså ingen omöjlig lottning för det här laget som satsar hårt på att klättra uppåt.
Mer som talar för en tydlig hemmaseger: gästernas succélån Liam Nash (Gillingham) är cupspärrad.
Jag spelar att Billericay Town vinner med minst två mål, asian hcp -1.5, till 1.75 hos Unibet .

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög)



This is the stats tab
This is the post tip