Sent ute och inte långt till spelstopp, och mycket möjligt att saker och ting har motiverats bättre än så här. Ett Birminghamderby som har potential att bli hörnrik - vilket är som vanligt när Aston Villa är inblandat (strax över 30 av 38 seriematcher slutade på minst 12 hörnor förra säsongen) och man håller stilen även i år där en stor majoritet av seriematcherna går samma väg.

Framförallt så gillar man spelare som Young, Agbonlahor, Downing och Albrighton när den här varianten ska liras, även om Young ska vara avstängd idag.

Ett brittiskt derby, så jag räknar när med att man sätter upp tempot direkt från start och att man kör hela vägen, och en match med hög intensitet är att föredra och det tror jag att vi kan få från Birmingham denna dag. Finns en bra mix i båda lagen med gubbar som gillar att utmana eller gå på eget avslut och ett par höjdbollar på fyrtornen är inte fel det heller, då det lär vara \"safety first\" i såna lägen.

Senast lagen möttes var i cupen och då var det i princip klart redan i halvtid - hoppas på något liknande nu också. Seriematchen gick däremot strax under. Förra säsongens seriematcher gick båda över linan. Att det blir minst 12 hörnor i matchen spelas med en medelinsats (6/10) till 1,85 ggr pengarna.

This is the stats tab
This is the post tip