Birmingham City tar emot Derby hemma på St. Andrew's Stadium under fredagskvällen när The Championship rullar vidare med omgång sex.

Hemmalaget noteras för en resultatrad på två segrar, två oavgjorda och en förlust efter de fem inledande omgångarna och allt detta med en total målskillnad på 7-3. Som hemmalag har Birmingham två matcher spelade så här långt och här har de en förlust och en oavgjord med 0-2 i målskillnadskolumnen.

Bortalaget Derby noteras å sin sida för sex poäng efter de fem inledande matcherna och detta med en resultatrad på en seger, tre oavgjorda och en förlust. För deras del har målskillnaden stannat på 4-4 totalt och ser vi till vad de presterat som bortalag är det en seger och en oavgjord med 2-2 i antalet gjorda och insläppta mål.

Birmingham gick till landslagsuppehåll genom att spela 1-1 borta mot Barnsley och för Derby blev det samma slutresultat då de tog emot Nottingham. Min teori inför denna fredagsmatch på St. Andrew's är att det inte bör bli något målkalas då Derby inte gör allt för många mål framåt, åtminstone inte hittills, samtidigt som Birmingham visat prov på en fungerande defensiv.

SPELTIPS
Under 2,5 mål i matchen hos Bethard till 1.63.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip