Lördagen är fullproppad med godbitar från England och givetvis måste undertecknad få med sig spel från huvudstaden då vi ändå är på plats. Hörn-överspelet (10,5) är ett kul inslag från mötet Crystal Palace - Luton. QPR-seger och ett tyngre målspel från Emirates tar bongen i mål. TV-pengen är placerad nu kör vi!

Crystal Palace - Luton: Över 10,5 hörnor @ 1,92

Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 16:00


Jag kommer att befinna mig på Selhurst Park dagen till ära för att beskåda mötet mellan Palace och Luton. En småkul historia där jag tror vi får se värdarna driva mötet framåt och Luton får sikta in sig på att kontra och förlita sig på att ett par tunga offensiva pjäser levererar.

Ett bra spel som jag tidigt blickade mot fanns att jobba in runt hörnmarknaden. Luton är ett av lagen i ligan som producerar ganska mycket hörnor framåt och likaså bakåt. Ett snitt på strax över 10,5 per match finns att skåda. Crystal Palace å sin sida spelar möjligen inte riktigt ner bollen lika djupt på sina kanter och har därmed varit något mer begränsade i sina offensiva hörnor. Snittet, både framåt och bakåt, vilar ändå på nästan fem per match.

Hemma på Selhurst Park (fem senaste) finns i antal hörnor att syna 12-3 mot Burnley senast och dessförinnan 1-7 mot Chelsea, 11-1 (Sheffield United), 7-7 (Everton, FA-cupen) och 7-4 mot Brentford. På bortaplan under våren har Luton hörnsiffror som visar i antal per match (senaste fem): 17, 10, 11, 15, 10.
Visst är det en marginell lina men till priser över 1,90 i odds är detta ändå tillräckligt bra för att vi ska kunna sitta och jobba in högvis med bollar som slinker ut mot kortsidan.


QPR - Middlesbrough: Hemmaseger @ 2,35

Tävling: The Championship
Plats: Loftus Road
Tid: 16:00

Okej, jag vet! Björnen är en aning sen på bollen här och borde givetvis klickat den raka QPR-ettan redan innan, eller för den delen, under värdarnas match mot West Bromwich i onsdags. För som The Hoops spelade! Det var fart, fläkt och fina kombinationer med drösvis av chanser. Oddset har således droppat men är fortsatt på en okej nivå.

Lirar Queens Park Rangers på samma sätt som mot WBA senast så finns det inte en sportmössa att London-klubben missar nytt The Championship-kontrakt. Nu ställs också Cifuentes mannar mot ett Boro, som trots segern mot Norwich senast, känns ganska slappa. Jag ställer mig frågande till om de rödvita verkligen orkat vända på skutan om inte Saintz i Norwich-dressen fått syna rött i första halvleken och överlag har bortalagets spel varit sådär. Skådar vi truppen som helhet tycker jag inte att besökarna ska hittas på en tolfteplats utan visst är detta sällskap ämnat för högre höjder. Kruxet är att de tillresta är för ojämna.

Jag tror att Field, Frey, Chair, Willock, Dykes med flera i hemmadressen forcerar in ett positivt resultat på Loftus Road och på min TV-trippel vill jag gärna sitta med ettan i London.


Arsenal - Brentford: Över 3,5 mål @ 2,18

Tävling: Premier League
Plats: Emirates Stadium
Tid: 18:30

Det är knappast någon som undgått Arsenals frejdiga offensiva spel och därmed också The Gunners mäktiga segertåg. Artetas mannar kliver ut till derbymatch mot Brentford som Premier Leagues mest målglada lag (68) och sju raka vinster i ligan. Mot Sheffield United senast hade värdarna skjutit The Blades i sank redan innan första halvleken var över i och med 5-0 på tavlan.

Nu är det Brentford som gäller och visst är detta ett lag som i grunden är ett par nivåer upp jämfört med nyss nämnda United. Gästerna spenderar just nu sin tid på den nedre halvan av tabellen och är inte helt säkra i kampen om nytt kontrakt. Framförallt är det en läckande defensiv som varit ett bekymmer på slutet vilket därmed kan te sig väldigt dumt då motståndet för dagen är seriens just nu mest produktiva sällskap. Värdarna har passeriat 3,5-höjden vid sex av sju gånger sedan årskiftet (ligan) och besökarna är också över denna höjd vid sex av åtta tillfällen efter nyårsklockan klämtat (också i ligan). Jag har svårt att se denna fajt gå mållös under någon längre tid och skjuter in ett på förhand roligt överspel.


Trippeln

Crystal Palace - Luton: Över 10,5 hörnor @ 1,92
QPR - Middlesbrough: Hemmaseger @ 2,35
Arsenal - Brentford: Över 3,5 mål @ 2,18

Totalt odds: 9,86


Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.
This is the stats tab
This is the post tip