Underspelet satt ljuvligt mellan J-Södra - Hammarby till 2,00. Tror på bortalaget Akropolis som ställs emot fallerande BK Forward i eftermiddagens division 1 Norra.

Vårens möte
Akropolis - BK Forward 2-0

DIV 1 NORRA
3. Akropolis IF 18 9 5 4 36-23 13 32
10. BK Forward 18 6 1 11 23-30 -7 19

Forward hemma
9 5 0 4 18-14 4 15

Formen
F, F, F, F, F

Senaste match
Team Thorengruppen - Forward 1-0

Akropolis borta
9 3 3 3 13-13 0 12

Formen
F, F, V, O, F

Senaste match
Akropolis - Vasalund 2-3

Den grekiska föreningen Akropolis har gjort det sensationellt bra i division 1 sedan uppflyttningen för ett par år sedan. För andra året i rad är man med i toppen av tabellen och förra säsongen räckte det till och med till Superettankval mot IK Frej. Där föll laget och jag trodde kanske inte att de skulle kunna upprepa fjolåret igen. Skillnaden i år är att fler lag är bra och därför ser det inte ut att bli något spel i Superettan för förortslaget från norra Stockholm. BP och Vasalund (som Akro förlorade mot senast med 2-3) har sprungit iväg och de blåvita får fokusera på att hålla sin tredjeplats. De kommer från två raka torsk (totalt fyra på hela säsongen) och jag tror att laget är väldigt revanschsuget och er sin chans att tvåla dit Forward - som man gjorde på hemmaplan i våras med 2-0. Förhoppningsvis är skyttekungen Luca Gerbino Polo (17 mål) redo för comeback från start efter att ha börjat på bänken senast. Ytterbacken Viktor Strand är återställd från långtidsskada.

Forward är inblandat i bottenstriden. Örebrolagets form är inget att skriva hem till mamma och pappa om. Fyra raka torsk i serien och ett uttåg ur Svenska Cupen mot div 2-gänget Karlstad på det. Nu senast förtjänade man kanske inte att förlora borta mot nykomlingen Team TG från Umeå, men säger ändå en del att de gjorde så. Akropolis är ett av seriens mest stabila lag och för ett Forward som har stor press på sig - ligger precis ovan strecket - är det lätt att det görs individuella misstag med en sådan press över axlarna. Jakob Sauma byttes in efter 57 minuter och åkte på två gula kort och är därmed avstängd i dag.

SPELTIPS
Spelar Akropolis 0 asian (draw no bet) till 1,80 hos bet365 (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip