Med uppehåll i Allsvenskan och Superettan tar vi sikte mot Ettan där BK Forward ska ta emot Täby FK. Kikar vi på tabelläget så är det ett riktigt bottenmöte med livsviktiga poäng på spel. BK Forward har höjt sig senaste två månaderna och det som såg ut som självklart med nedflyttning är helt plötsligt spänning nu. Däremot har de nu två raka förluster mot tufft motstånd, men nu är det en match man verkligen bör vinna om laget ska ha en chans att nå kvalplats.

Täby FK har fått upp hoppet. De har nu två raka segrar och deras matcher har varit riktiga målkavalkader. Förlust 2-5 mot Sandviken men sedan vinster med 2-4 och 5-2 mot Karlstad respektive Team TG. Ångan är uppe och en del i det kan vara nya tränaren Kiarash som gör Erlandsson sällskap. En väldigt kompetent tränare som säkerligen kommit med bra input.

_____

BK Forward måste verkligen gå in för tre poäng och kommer öppna upp sig mer än vanligt. Det tror jag inte passar laget lika bra. Sedan har de också en avstängning på Josef Ibrahim som ofta spelar bra. Tror definitivt han hade behövts i denna viktiga match. I Täby är försvarsspelaren Wickman fortsatt avstängd. Kan Täby få ordning på sitt försvarsspel igen så kommer de iallafall inte att förlora, känner mig rätt trygg i Täby dnb här då jag ser de som det bättre laget just nu.

Spel: Asian 0 Täby FK (samma som draw no bet) till 1.77 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip