Speltips: BK Häcken - AFC Eskilstuna

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-10-14 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.30
Tips: 1 asian hcp -1,5
Spela på Speltips BK Häcken - AFC Eskilstuna
100% bonus upp till 1000 kr! Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Tror Häcken nyper AFC med två eller fler mål på lördag.

Toppen mot botten. Hemmalaget krigar för att ta en Europaplats medan AFC slåss med näbbar och klor för att undvika direkt nedflyttning. Lite lurigt att spela mot AFC, som de senaste 10-15 omgångarna skrapat ihop ett snitt som hade räckt för nytt kontrakt och som dessutom har allt att spela gör, men här tror jag på en rätt klar hemmaseger.

Lagens respektive tabellrad:

5. Häcken 26 11 9 6 34:26 42
15. AFC Esk. 26 4 7 15 24:45 19

I AFC:s sista match före uppehållet tappade de in 1-1 hemma mot J Södra i 83:e minuten. Blytungt såklart - då detta innebar sex poäng upp till J Södra på kvalplats i stället för två. Vilken boost en seger varit - tänk om de fått med sig detta in i landslagsuppehållet. En "great escape" hade verkligen legat inom räckhåll då. Nu är det sex poäng upp till J Södra med tolv kvar att spela om. Tror det gör en jäkla skillnad inför avslutningen. Nu är det verkligen bara trepoängare som räknas framöver - måste mer eller mindre gå rent för att ha en chans på kvalplatsen. Vad innebär denna förutsättning om Häcken tar ledningen här?

Häcken hade en tung period innan uppehållet. Två storförluster, men gjorde sedan en bra match borta mot Östersund (0-0). Stahre har poängterat att detta var en viktig poäng (och nolla) att ta med sig in i uppehållet med tanke på matcherna innan den. Tror att uppehållet varit väldigt bra för Häcken, som fick in lite nya spelare under sommaren - en träningsperiod var nog nyttigt för truppen. Häckentränaren har inför matchen pratat om ett bra truppläge där spelarna verkligen kan tävla om platserna i startelvan. Nyttigt med en bra konkurrenssituation som ju även ger en bra bänk. Ska bli intressant att se hur Häcken formerar laget.

Peter Abrahamsson, Jonathan Rasheed, Egzon Binaku, Juhani Ojala, Rasmus Lindgren, Emil Wahlström, Adam Andersson, Joel Andersson, Kari Arkivuo. Daleho Irandust, Erik Friberg, Alexander Faltsetas, Mohammed Abubakari, Ahmed Yasin, Nasiru Mohammed, Paulinho, Chisom Egbuchulam, Mathias Ranégie.

Tycker Häckens potential är väldigt hög. Var lite av sensommarens lag innan de två smällarna mot AIK och Peking. Även om AFC har väldigt bra forwards och är lite luriga tycker jag att Häcken ska ha toppchans på hemmaplan. AFC måste som sagt gå för att vinna matchen och frågan är hur de reagerar på ett baklängesmål? Måste åtminstone gambla rejält för att kvittera och eventuellt vinna - och i det läget har Häcken väldigt vassa kontringsspelare.

3-0/1?


  BK Häcken - AFC Eskilstuna
Spela på Speltips BK Häcken - AFC Eskilstuna Spela ansvarsfullt, 18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter.
Villkor, tidsbegränsningar, undantag tillämpas
Polsater - 12 Oktober 2017 - 21:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Jaume Munar - Casper Ruud
Tennis - ATP Båstad - Jaume Munar
1.87
19:00  Elfsborg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.18

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar