Speltips: BK Häcken - AZ Alkmaar

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-01 18:30
Land: Sverige
Liga: Europa League
Odds: 1.77
Tips: 2 (asian +0)
Returmöte mellan Häcken och AZ Alkmaar väntar på torsdagen.
Mitt speltips: Alkmaar att vinna (med insatsen tillbaka på kryss).
Den fräcke kan spela rak tvåa till högre odds.

Första matchen mellan de här båda lagen slutade 0-0. Holländarna hade mest boll, skapade flest hörnor och hade klarast målchanser. Matchen var tuff för Häcken, som fick slita rejält i 30-gradig värme. Alms gäng fick ändå en hel del beröm för sin insats, kanske med rätta - de slet hårt och lyckades kontra till sig ett par vassa lägen.
Men för mig var holländarna numret större och förtjänade nog segern i slutändan.

Ett till stora delar ordinarie Häcken åkte sedan till Stockholm - där de föll tungt efter två sena DIF-mål. Medan andra lag som dubblerat med Europaspel roterat en hel del startade Häcken till åtta elftedelar med samma lag mot Djurgården som mot AZ. Sedan Häcken sålt/gjort sig av med Celik och Muhammed är den offensiva bredden inte så stor längre - de ordinarie pjäserna får slita hårt och spela mycket. Jobbig vecka att gå in i den här matchen med - bara tre lediga dagar.
Saknar dessutom nyckelspelaren Jeremejeff här efter en administrationsmiss. Väldigt tungt avbräck då han är viktig för Häckens spel - inte minst då Paulinho dragits med en sjukdom.
Finns även frågetecken kring Rasmus Lindgren.

AZ spelar sin ligapremiär är nu på söndag. Att de var något ringrostiga i första mötet får därmed anses vara rätt naturligt med tanke på att det var säsongens första tävlingsmatch. Trots det tycker jag som sagt de var klart bättre i första matchen. Borde rimligtvis bli klart bättre för varje match de spelar nu. Är också rätt så vana vid konstgräs - i år är det sex lag i holländska ligan som spelar på det underlaget. AZ ska vara ett topplag i holländska ligan - där de har bra chans att bli bästa laget bakom de tre stora.

Häcken spelade rätt så defensivt i första mötet. Tror de kommer bjuda upp mer till spel här. Då lär det bli mer ytor för holländarna att operera på, något som kommer passa dem rätt så bra. Har också en fördel i och med bortamålsregeln. Gör AZ mål måste Häcken göra två - en tuff uppgift.

I slutändan tycker jag AZ känns något snäpp vassare, Har också en bredare trupp än Häcken, något som kan fälla avgörandet i slutet av matchen. Pengarna tillbaka på kryss känns stabilt här.

1-2?


  BK Häcken - AZ Alkmaar
Spela på Speltips BK Häcken - AZ Alkmaar
Polsater - 1 Augusti 2019 - 07:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming