Över 2,5 mål i Häcken-DIF spelas. 1.95 hos FastBet eller Bethard .

Köper att marknaden håller undern som favorit sett till hur de har lagen sett ut. Två av seriens bästa lag defensivt. Andreas Alm har fortsatt på den inslagna Stahre-vägen vad gäller Häcken. Den flödande offensiven är utbytt mot lite mer pragmatiskt spel. Samtidigt lider Djurgården av att inte ha någon riktigt vass striker (nej, Badji räknas ej) och svag form på en del offensiva gubbar.

Men i just den här matchen ser jag mål komma. Vi är nämligen inne i ett skede där inget av lagen har något Europaspel att fokusera på och dessutom behöver båda lagen verkligen vinna. Djurgården måste ta treor för att haka på toppen och Häcken måste vinna för att rädda säsongen.

DIF får in Eddhari som spelklart nyförvärv här - borde kunna ge ett lyft i offensiven åtminstone på sikt. I övrigt har Bärkroth fått ytterligare träning och eventuellt Europaslitna spelare har äntligen fått vila i mer än tre dagar. Så jag tror på ett mer spetsigt Djurgården här än tidigare matcher.

Häcken har alltid vasse Paulinho och vid sidan av honom har Jeremejeff kommit bra in i laget som striker. Skapat mängder av målchanser i sina senaste 180 minuter i Allsvenskan (Örebro x 2) och jag tror Häcken blir ett av höstens bättre lag. Kapaciteten är stor i den där truppen och det finns fyra-fem vassa poängspelare.

Tycker bägge lagen ska ha goda chanser att näta här och tror inte vi landar på 1-1. Bara seger gäller för bägge lagen och jag tror det här kan bli rätt sevärt och chansrikt.

2-1 Häcken?

This is the stats tab
This is the post tip