BK Häcken tar emot Falkenberg på lördagsförmiddagen.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen. Lucky Sports eller bet365 .

Häcken slaktade Ytterhogdal totalt i första matchen (13-0). Med tanke på att Bajen bara vann med uddamålet mot Falkenberg i sin premiär har Häcken därmed satt sig i ett rätt bra utgångsläge inför sista matchen förutsatt att de vinner här. De kommer troligen kunna klara gruppseger med kryss i sista omgången så länge inte Bajen slår Ytterhogdal med ännu större siffror.

Prio här är att vinna helt enkelt, tror inte de kommer dundra på i 90 minuter bara för att göra fler mål för målskillnadens skull. Då är 3,5 mål en lång lina i min bok - särskilt när de nu möter ett riktigt fotbollslag. Var en rejäl skrattmatch förra helgen där en sån som Gustav Berggren gjorde fyra mål. Kommer aldrig hända igen. Saknar Jeremejeff fortsatt, vilket är ett tufft offensivt avbräck då han är en nyckelspelare för Häcken som länkspelare och målskytt. Även Samuel Gustafson är out.

Falkenberg stod emot Bajen på ett rätt bra sätt i cuppremären. Förlust med 2-1 var inte mycket att säga om, men de släppte inte till så många lägen. Tre avslut på mål och 1.48 i xg släppte Falken till då. Åkte ur Superettan men har fortfarande en hyfsat okej stomme med spelare. Tappar vänsterkanten sedan senast då Oliver Hintsa och Adam Eriksson (bra inläggsfot) är out. Bör få svårt att hota ett Häcken som ser rätt bra ut defensivt.

Jag tror underspelet är en bra startposition i matchen. Falkenberg har en stabilitet som gör att jag inte tror det kommer rinna iväg här, samtidigt bör de få svårt att hota. 2/3-0 känns som rimliga slutresultat.

This is the stats tab
This is the post tip