Speltips: BK Häcken - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-04-22 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.05
Tips: 1
Tar Häcken rak seger mot Bajen i söndagens match på Bravida.

Vid sidan av det känns 2.10 på ö3,5 kort som ett bra spel. Lär bli en del känslor här, med tanke på vad som hände i fjol (Häcken spelade ut boll vid skada, Bajen passade ej tillbaka lädret utan gick upp och gjorde mål). Finns ett par hetlevrade herrar i bägge lagen.

Bajens succéinledning av Allsvenskan har tryckt upp oddset på Häcken en del, vilket gör att det ligger på nivåer som gör att jag tycker hemmalaget är spelvärt.

Häcken spelade lördag och onsdag förra veckan, medan Bajen spelade måndag och torsdag. Med andra ord har Häcken haft ett lite mer luftigt spelschema jämfört med Hammarby, vilket borde vara en fördel här. Nu roterade Bajen visserligen en del senast, men nyckelspelarna lirade ändå 90 minuter. Matchen mot Peking blev också en tuff historia till slut, eftersom Norrköping kom tillbaka sent.

Fyra raka Bajensegrar är imponerande såklart, men tycker de haft lite flytväst i ett par matcher. Dubbla straffar mot Sirius och tilläggstids-avgörande mot IFK Göteborg. Första timmen mot IFK Norrköping var briljant och segern var rättvis sett över 90 minuter, men det var ändå nära att det blev 2-2 på slutet. Tolv poäng är mycket bra utdelning för deras del, normalt hade det blivit något poängtapp kan jag tycka. Kanske kommer en liten reaktion här?

Häcken har inte fått någon kanonstart på säsongen. Planenliga segrar hemma mot Kalmar FF och Dalkurd medan det blev torsk borta mot BP och kryss borta mot Sirius. BP-torsken innehöll två röda kort medan Sirius-matchen spelades på en undermålig gräsmatta - så det finns förklaringar till de resultaten. I övrigt känns de starka, vilket jag varit inne på flera gånger. Nu saknas mittbacken Ojala, men där finns bra ersättare. I övrigt är truppen i stort sett skadefri.

Räknar med att ett heltaggat Häcken tar kommandot och för spelet här. Offensiven är stark och det finns flera bra poängspelare - min känsla är att Bajens backlinje inte testats särskilt mycket än. Eller rättare sagt; när den testats har målchanser släppts till. BP skapade en del sista 20, vilket även Norrköping gjorde. Här tycker jag Bajens defensiv borde sättas på ännu mer prov - håller den?

Dags för en liten Bajenreaktion efter succéstarten. Tycker Häcken ska vara något snäpp bättre på hemmaplan med en dags mer vila.
  BK Häcken - Hammarby
Spela på Speltips BK Häcken - Hammarby
Polsater - 21 April 2018 - 19:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Minnesota - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.32
15:00  Häcken - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.74
15:00  Djurgården - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
2.15
16:00  Cherepovets - Magnitogorsk
Ishockey - KHL - 2
1.86
17:30  Trelleborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.20
17:30  Elfsborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.08
20:45  Betis - Valladolid
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming