Häcken tar emot Hammarby på söndagen.
Mitt speltips: Häcken vinner, med insatsen tillbaka på kryss. Asian +0 eller DNB alltså.
2.09 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Två lag med hög potential man inte riktigt vet vart man har för dagen. Hammarby är en stor spelmässig besvikelse hittills. Har bara vunnit mot Varberg och Östersund hemma, inte varit 2019-bra i någon av matcherna. Verkar sakna Djurdjic driv och slit. Nyförvärven Paulinho och Abbe Khalili har inte riktigt kommit in i spelet ännu och Tankovic, Bojanic samt Kacaniklic är inte på fjolårets höjder. Defensiven kan vi summera med röda kort och misstag hittills.

Häcken har blandat och gett hittills. Tog en rimlig poäng mot MFF, en turlig poäng mot Sirius och har två intetsägande poäng mot Falkenberg och Örebro. Visat att de är svårslagna och starka defensivt, men har inte fått spelet att lyfta offensivt. Tror det successivt kommer bli bättre ju mer anfallsnyförvärvet Söderlund får spela, det är tydligt att Häcken saknat en vass striker i säsongsupptakten.

Bägge lagen står på sju poäng hittills alltså. Men min känsla är att läget i Bajen är sämre än vad det är hos Häcken. Hammarby var hela allsvenskans mest underhållande lag i fjol då de öste in mål. I år hackar spelet och det gnälls en hel del på allt möjligt. Senast mot Varberg tog laget ledningen, men de ägnade sista halvtimmen åt att slå ifrån sig. Fullkomligt otänkbart förra året då de hade gått för att avgöra matchen. Känslan är att något inte stämmer.

Häcken lär få in Friberg, Yasin och Ekpolo i laget jämfört med senast. Det är tunga namn. På Bravida är laget inte lätta att möta, vilket bland annat MFF fått känna på redan. Förlorar sällan på hemmakonstgräs. Hammarby måste göra säsongens hittills bästa prestation för att vinna här. Sett till vad de levererat hitills kan jag inte riktigt se det. Svårt att se att allt bara ska falla på plats plötsligt. Häcken har förvisso en del att jobba med också, men de är tunga att möta och har en hög lägstanivå. Till så här fina underdog-odds måste jag backa laget, har faktiskt svårt att se Hammarby vinna här.

Speltips Häcken vs Hammarby:
Häcken med asian handicap 0 - odds 2.09 Bethard , SpeedyBet & FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip