Speltips: BK Häcken - Malmö FF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-11 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.83
Tips: BLGM
Allsvensk toppmatch på söndagen när Malmö gästar BK Häcken.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen.

Smålurig och intressant match. Var tidigare i veckan inne på att spela Häcken +0/dnb här, då matchen spelas på konstgräs mellan Malmös EL-kval mot Zrinjski. Men då MFF stod för en bra prestation i torsdags, samtidigt som motståndet var svagt, tvekar jag. Efter 3-0-segern känns dubbelmötet liksom avgjort, vilket öppnar upp för mindre rotation här. Ska kunna åka till torsdagens bortamatch och bara se till att göra vad som krävs för att gå vidare. Har dessutom Falkenberg hemma kommande helg - bör kunna rotera även där. Så det blir nog ett starkt lag mot Alms gäng.

Häcken har dessutom svagt facit mot topplagen i år (och historiskt):
Dubbla förluster och noll mål gjorda mot DIF.
Förlust borta mot AIK och Peking.
I och för sig kryss borta mot Malmö FF i premiären.
Vann hemma mot Bajen, men det var med viss assistans från domaren med en del tveksamma beslut och röda kort.

Så jag är inte helt såld på att backa Häcken här. Men visst är det ett bra lag som extremt sällan går mållösa från sin hemmaplan. Har också åkt ur Europa League, så det är bara Allsvenskan som gäller nu. Ligger ett par poäng efter toppen och behöver vinna en sån här match för att knapra in poäng. Alltid vassa framåt med Jeremejeff, Irandust, Paulinho m.fl.

Malmö då? Hade en trygg serieledning vid uppehållet, men har kryssat en hel del under sommaren, vilket öppnat för AIK och DIF. Under säsongen har de visat att de är rätt nöjda med kryss borta mot topplagen (AIK, DIF, Peking och IFK Göteborg), men nu tror jag de kommer "gå" för segern på ett tydligare sätt. Kryss är väl hyfsat okej, men tabelläget kräver nästan seger.
Eric Larsson är avstängd, men annars är truppläget bra. Även om det rent spelmässigt sett sådär ut senaste tiden är den individuella kvalitén ofta tillräckligt bra för att göra minst ett mål. Går sällan mållösa.

Samtidigt har MFF:s defensiv inte sett särskilt bra ut senaste veckorna. Släppt in mål i tre av de fyra senaste allsvenska matcherna och framför allt Sirius och Örebro skapade ett gäng målchanser mot MFF:s lag. Bredden i defensiven är inte heller den bästa - här vilas Bengtsson - det brukar märkas.

Häcken "måste" vinna och MFF är individuellt sett så skickliga att de "alltid" gör mål. Jag tror det här blir en underhållande och händelserik match med en del målchanser att bägge håll.

2-1 åt något håll?

Spelas hos SpeedyBet till 1.83!
  BK Häcken - Malmö FF
Spela på Speltips BK Häcken - Malmö FF
Polsater - 9 Augusti 2019 - 22:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming