1x i halvtid, det vill säga GIF Sundsvall att inte leda efter första 45, spelas mot Norrtälje.

Litade på ett par favoriter igår, vilket gick bra. Nu går jag emot ett allsvenskt lag. Sundsvall är nere i källaren och har 1-10 på senaste fyra matcherna. Brutalt överkörda av Elfsborg (torsk 4-0) så sent som i måndags kväll. Kort vila nu. Spelar Allsvenskan igen redan på söndag, så tre matcher på en vecka. Inte optimalt för deras trupp, som bantats under sommaren då Sigurjonsson och Dibba lämnat.

Truppen hade det som i media brukar kallas "krismöte" inför onsdagsträningen.
- Det var bra dialoger, alla spelare pratade och vi har högt i tak. Exakt vad som sades håller vi inom gruppen just nu. Det har varit en tuff period som sagt och spelet har inte stämt och då kan det vara bra att rensa luften lite.
- Utifrån hur vi spelar gjorde vi en riktigt bra vår och då hade vi kvaliteter på våra spelare som gjorde att vi spelade på ett visst sätt, säger Joel Cedergren och konstaterar att förutsättningarna har förändrats när Ràºnar Sigurjà³nsson och Pa Dibba sålts under sommaren.
- Det är en utmaning, vi behöver skruva lite på sättet att spela, säger Joel Cedergren.

Låter som att det ska bli ett mer defensivt Sundsvall framöver, men den som lever får se. Tränarna har i alla fall tagit ut samma trupp som mot Elfsborg, men har aviserat förändringar i startelvan.

Jonathan Malmberg, Tommy Naurin, Marcus Danielsson, Erik Granat, Jonathan Morsay, Sebastian Rajalakso, Smajl Suljevic, Stefan Silva, Eric Larsson, Marcus Danielsson, Noah Sonko Sundberg, Eric Björkander, Robbin Sellin, Lars Krogh Gerson, Robin Tranberg, Peter Wilson, Joel Enarsson, Johan Eklund.

Ställde såklart upp med bästa laget i måndags, så lite sämre på pappret blir det allt. Framför allt blir det en nykomponerad elva som inte fått spela in sig tillsammans.

Norrtälje spelar i division 2 NS; där man ligger strax bakom den absoluta toppen. Ska såklart vara kraftiga underdogs, men det här är lite av årets match för deras del. Lag från lägre divisioner brukar kunna hänga med hyfsat i en halvlek-en timme sådär, innan tröttheten tar vid. Mot ett nykomponerat och stukat Sundsvall, som spelade match i måndags, tror jag hemmalaget kan hänga med hyfsat i början.

Igår hade Smedby 0-0 på DIF, Upsala ledde med 1-0 på Bajen och Vänersborg ledde mot J Södra. Exempel på att det faktiskt går att hänga med på ett helt okej sätt.

Inte otänkbart att Sundsvall vilar ett par nyckelspelare, som sedan får hoppa in och kirra biffen i andra.

This is the stats tab
This is the post tip