Malmö FF kan bara inte missa ännu ett gruppspel i Europa League.

Första mötet:

Malmö FF - Beni Yehuda 3-0 (36' 1-0 Roenborg, 40' 2-0 Bengtsson, 47' 3-0 Lewicki)

Dahlin - Larsson, Bengtsson, Safari - Beijmo, Christiansen, Bachirou, Lewicki, Rieks - Rosenberg, Traustason

Zubas - Cohen, Mori, Pnishi, Felscher, Baltaksa - Mazor, Soro, Sages - Jan, Ghadir

Ja, MFF:s säsong har varit lite väl mycket upp och ned sett till vilken finfin trupp Uwe Rösler besitter. I helgen åkte man på en bitter förlust mot Djurgården och känslan är väl att det är något som saknas som gör att det inte kommer bli guld - i år heller. Spelarna har man, men det är ramarna - spelsystemet - och framförallt spelidén som inte är tydlig eller bra nog. MFF har dock inte gett upp på något sätt och i Europa League ska man den här torsdagskvällen slå in en straffspark för ytterligare en sisådär 50 miljoner in på kontot. För gruppspel kommer det att bli. Hela 3-0 i hemmamötet mot stackars Bnei Yehuda blev det och det kommer MFF inte tappa.
För israelerna var uppenbart sämre. Dels kanske för att seriespelet inte började förrän i helgen som var men också för att man ska ha tappat många spelare i sommar och fått bygga om.

MFF reser med följande gäng:

"MFF reste till Israel med en tjugomannatrupp under tisdagen. Franz Brorsson är otillgänglig på grund av skada men i övrigt förfogar ledarstaben över en skadefri spelartrupp."

I försnacket låter det som att Bnei Yehuda har gett upp och kanske är det så, även om Rösler säger att han inte går på den luringen från hemmalagets tränare.

– Vi hade en bra struktur i laget. De skapade i princip bara en chans genom deras kontringsspel, som är deras största spelmässiga styrka. Vi måste ta oss an matchen på samma sätt som förra veckan och försöka att kontrollera matchen, säger Rösler.

SPELTIPS
Jag tror vi kan få se ett hemmalag som snabbt ger upp och ett MFF som kan spela ut och vinna, även fast det inte behövs egentligen. Jag lirar skåningarna till 2.15 (2/5 units) hos bet365 .

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip