Mitt spel: Över 3,5 mål i matchen till 2.10 hos Bet355.

Bochum, som är inne i en tung period, tar emot ligaledande Borussia Dortmund, som troligtvis har sin bästa chans att vinna ligan på flera år med tanke på Bayerns knackiga form. Bochum behöver börja vinna fotbollsmatcher för att hålla sig över nedflyttningstrecket. Två förluster och två oavgjorda på de senaste fyra matcherna är en svit som inte kommer att räcka.

Borussia Dortmund går inte som tåget heller, men eftersom Bayern just nu går ännu sämre leder man just nu ligan med en poäng. Man har som sagt kanske sin bästa chans på länge att vinna den tyska ligan i år.

Två målglada lag

Både Bochum och Dortmund har potentialen att göra en hel del mål. Men det släpps även in en hel del, speciellt av hemmalaget. Nio insläppta mål på de tre senaste matcherna är något man måste åtgärda illa kvickt. Jag är dock tveksam till att det blir i den här matchen man stoppar blödningen.
Det ska dock även sägas att Dortmunds facit på bortaplan den senaste tiden är allt annat än smickrande. Försvarsspelet har varit det stora problemet på bortaplan, där man släppt in två mål eller mer i de fem senaste matcherna, där man också är vinstlösa.

Dortmund ska absolut vara det bättre laget, men jag tror inte den här matchen kommer bli så lätt som oddsen menar. Dortmund rak seger står just nu i 1.50. Däremot pekar nästan allt på att detta blir en målrik historia, och det är dit jag kommer gå med mitt spel.

Jag väljer att slå på stort här, och spelar över 3,5 mål i matchen till 2.10 hos Bet355. Spelbolagen tror likt mig på en målglad match, men jag tar det steget längre!
This is the stats tab
This is the post tip