bet365 livestreamar matchen.

På Vonovia Ruhrstadion spelas ett spännande mittenmöte i den tyska andradivisionen när Bochum tar emot St. Pauli inför tomma läktare. Bochum är en pytteliten favorit till att vinna matchen, som i övrigt väntas matchen bli jämn. Det är jag också övertygad om, då båda lagen sedan uppehållet har varit skickliga på att försvara sig. Detta leder mig också till att jag inte kan se något målkalas i detta jämna möte. När marknaden erbjuder dubbla pengar på max två mål i matchen finner jag det intressant.

Bochum har övertygad och spelat så starkt i sitt försvarsspel att de endast har släppt in ett mål på de fem senaste matcher. Det är mäkta imponerande för ett lag som ligger på en nionde plats. Borta mot Darmstadt, hemma mot Heidenheim, borta mot Karlsruher och i den senaste matchen borta mot Nürnberg har Bochum lyckats hålla nollan. Endast i hemmamötet mot Holstein Kiel släppte Bochum in ett mål i 2 - 1 segern. Däremot har det inte heller blivit så många gjorda mål från Bochums sida. Matcherna mot Nürnberg, Karlsruher och Darmstadt har samtliga slutat mållöst - vilket också visar brister i Bochums anfallsspel.

St. Pauli, som parkerar på en trettonde plats, skulle må bra av att plocka poäng i detta möte. Med sina 35 poäng har de nämligen bara en poäng mindre än Bochum. Så här gäller det för St. Pauli att inte bjuda på något. Med undantaget i bortamatchen mot Darmstadt, som slutade 0 - 4, har St. Pauli spelat ett starkt försvarsspel och lyckats hålla nollan mot Nürnberg och Heidenheim, sedan ligan återupptogs. Senast blev det 1 - 1 borta mot Karlsruher, så det är sällan målrika matcher för St. Paulis del.

Denna säsongs första inbördesmöte, då St. Pauli fick spela hemma, slutade 1 - 1 och innan dess blev det mållöst. När båda lagen dessutom har försvarat sig väl på slutet talar det mesta för att vi inte ska få se fler än två mål totalt i denna tuffa drabbning.

Speltips Bochum - St. Pauli:
Under 2,5 mål - odds 2.00 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Bochum:
Manuel Riemann, Danilo Soares, Maxim Leitsch, Vassilios Lambropoulos, Stefano Celozzi, Vitaly Janelt, Anthony Losilla, Milos Pantovic, Robert Zulj, Jordi Osei-Tutu & Silvere Ganvoula M'boussy.

Preliminär startelva St. Pauli:
Robin Himmelmann, Daniel Buballa, James Lawrence, Sebastian Ohlsson, Luis Coordes, Marvin Knoll, Rico Benatelli, Waldemar Sobota, Leo Oestigard, Viktor Gyoekeres & Dimitrios Diamantakos.
---

This is the stats tab
This is the post tip