Speltips: Bodö/Glimt att avancera till 1.80 hos bet365 .

Dags för returmöte mellan Bodö/Glimt och Ajax!
Det första mötet mellan lagen i Amsterdam slutade 2-2 efter att Ajax gjort både 1-2 och 2-2 på tilläggstid i den andra halvleken. Bodö såg alltså ut att gå mot en rejäl fördel inför den här hemmamatchen, men nu får vi istället en helt öppen historia i norra Norge.

Matchen mot Ajax var Bodös första tävlingsmatch sedan i december. Av just den anledningen kanske det inte var så konstigt att man inte orkade stå emot hela vägen till slutvissla i det första mötet.
Jag tycker dock norrmännen imponerade. Man var inte alltid spelförande, men försvarade sig bra och var inte på något sätt utspelade.

Jag tycker dock att Ajax fortsatt är svåra att placera. Man har höjt lägstanivån rätt rejält, men chansen till plumpar i protokollet finns definitivt fortfarande. Efter krysset mot Bodö spelade man även 2-2 mot NEC Nijmegen i ligaspelet under helgen. Istället för att göra sena mål släppte man istället in 2-2 i minut 94. Tungt såklart, och visar att man fortfarande blandar och ger lite väl mycket.

Bodö imponerar

I det första mötet mellan lagen rekade jag BLGM &Ö2,5 mål i matchen, vilket hittade hem när Ajax reducerade. I det här mötet är oddsen på mål nedtryckta ännu mer, vilket faktiskt får mig att titta åt ett annat håll.

Att åka till norra Norge i februari och slå ett lag som endast förlorade en ynka match på hemmaplan förra året är absolut inte det lättaste. Minusgrader, snö och ett faktiskt extremt bra Bodö. Ja ni hör ju, jag tror det blir problem för Ajax.
Det här Ajax-laget har som sagt blandat och gett lite väl mycket för att jag ska lägga mitt förtroende där.

För den som vill spela lite säkrare tycker jag BLGM & Ö2,5 mål i matchen, som hittade hem i det första mötet och rekades av undertecknad, till 1.61 är bra, men lite väl lågt för min smak den här gången. Därför väljer jag att kliva in på Bodö/Glimt-avancemang till 1.80 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip