Europa Conference League är också framme vid kvartsfinal och på Aspmyra Stadion ställs Roma återigen mot Bodö/Glimt. Dessa lag har stött på varandra under gruppspelsfasen och då fick vi se två riktigt målrika matcher och nu tror jag att det fortsätter så!

Bodö/Glimt kliver in i denna hemmamatch som underdogs och det är väl bara att gilla läget. De ställs mot ett bra Serie A-lag, men ser vi tillbaka till hur det såg ut när Roma var på besök här i gruppspelsfasen så fick italienarna se sig besegrade med förkrossande 6-1. Så stora siffror lär det inte bli idag, men Bodö/Glimt vill naturligtvis ge allt för att få Roma på fall igen och ska de vinna kvällens match tror jag att de måste göra minst två mål för Roma när inte lämna denna match mållösa, tror jag.

Gästerna har efter 6-1-förlusten här i Bodö hunnit med en returmatch på hemmagräs också och den slutade 2-2. Nu får Roma återigen testa på hur det är att spela boll på Aspmyra Stadion och för deras del gäller det att försöka förvalta favoritskapet och inte vända hem till Rom med ett underläge. Bodö/Glimt har vid två tillfällen visat att de kan leverera på topp när de har en riktigt bra dag och det får mig att tro att även kvällens möte lagen emellan kommer bli en sevärd historia med många mål.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.71 hos Lucky Sports.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.
This is the stats tab
This is the post tip