På Aspmyra Stadion gästas Bodö/Glimt av Strömsgodset under onsdagskvällen. Detta är en match där hemmalaget bär favoritskapet och undertecknad tror att de levererar en bekväm trepoängare!

Ser vi till dagsform så är det goda toner i hemmalaget just nu. Bodö/Glimt har två raka segermatcher i bagaget och på dessa har de dessutom imponerande 8-1 i målskillnad. I cupen körde de nyligen över Rana FK med 4-0 på bortaplan och efter det har de även en 4-1-seger borta mot Haugesund i närminnet.

Strömsgodset som kommer på besök har inlett säsongen piggt. Gästerna för dagen är just nu tabellfyra, en poäng före Bodö/Glimt, men då också med en match mer spelad. Senast gästerna var på besök här föll de med klara 7-2 och detta var så sent som i fjol.

Riktigt så stora segersiffror kanske det inte blir denna gång, men i mina ögon är det inga konstigheter - Bodö/Glimt är favoriter här med rätta och jag tror de levererar en bekväm seger i egenskap av hemmagräs. Ser vi till de tre senaste besöken som Strömsgodset gjort på den här arenan så har de förlorat alla tre och min idé är alltså att den sviten förlängs ytterligare då traditionens makt är stor.

SPELTIPS
Bodö/Glimt -1 (asian) @ 1.68 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Sex miljoner i jackpot när Melker går för 13 rätt på Europatipset!




This is the stats tab
This is the post tip