Inatt avgörs bl.a. utgången i Grupp E. Tre av fyra lag har chans på förstaplatsen och endast Flamengo är just nu klara för avancemang. Således avgör det här mötet om det blir Bolivar eller Palestino som följer Flamengo in i slutspelet, men det ska närmare till ett mirakel i denna match för att Palestino ska kunna gå om Bolivar.

Chilenarna måste nämligen åka till La Paz och vinna med 3 bollar mot ett erkänt hemmastarkt Bolivar, något inget lag någonsin lyckats med under turneringens historia. Bolivar spelar som bekant på över 3600m höjd på en av kontinentens mest svårspelade arenor "Estadio Hernando Siles".

Denna upplaga av Bolivar har för ovanlighetens skull gjort ett bra bortaspel och har därför satt sig i en utmärkt position inför den sista omgången. Ett kryss hemma räcker för att 1.25-favven ska knipa gruppsegern.

Mission impossible?

Chilenska Palestino har gjort det bra i Copan med undantaget från en rejäl plump. 0-4 förnedringen på hemmaplan mot just Bolivar. Chilenarna gick inte att känna igen i premiären och tappade mångt och mycket avancemanget där, en match som man planenligt bara ska vinna om man ska ha något i slutspelet att göra.

Tack vare lagets tre raka utan förlust har de fortsatt en teoretisk chans att ta sig vidare, men för att göra det måste defensivt skickliga Palestino ÖSA framåt.

Förutsättningarna öppnar upp för en potentiellt underhållande matchbild. Visst kommer Bolivar att göra sitt bästa för att förstöra matchrytmen, men då deras framgångsrecept är att spela intensivt på en brutal höjd som motståndarna inte är vana vid så räknar jag med att det svänger en del trots allt.

Palestino offensiv underskattas här men framförallt så överskattas Bolivars försvarslinje. Bolivianerna har trots allt släppt in mål hemma mot såväl Flamengo som Millonarios och jag har svårt att motivera oddset på 2.05 på att bägge lagen gör mål.

Båda lagen gör mål @ 2.05, Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip