Stormakten Brasilien fortsätter att övertyga i VM-kvalet när de härnäst ställs mot Bolivia på Olympic Stadium Hernando Siles. Medan Bolivia har en rejäl formsvacka och har sedan tidigare blivit utslagna är brassarna i toppslag. Bakom sig har Brasilien två raka 4 - 0 segrar i VM-kvalet, trots att de redan har tagit sig vidare. En ny seger till brassarna känns som ett troligt utfall.

Förbundskaptenen Cesar Farias har lyckats ta några skalper med Bolivia - som har besegrat Peru, Paraguay och Uruguay. Dock har formen varit minst sagt dunkel under de tre senaste omgångar. Det har blivit förluster mot Venezuela, Chile och Colombia - med hela 10 insläppta mål. Det är för mycket med tanke på motståndet. I den senaste omgången blev det 0 - 3 mot Colombia, som har haft stora bekymmer med att hitta nätmaskorna. Bolivia skapade ingenting själva och fick inte ens ett skott på mål.

Helt tvärtom är det för förbundskaptenen Tite och hans Brasilien - där precis allting stämmer. Efter 16 omgångar har det blivit 13 segrar och 3 oavgjorda landskamper. Samt noll förluster. Paraguay och Chile har slagits med siffrorna 4 - 0, i de två senaste omgångar. Mot Chile nätade Neymar, Vinicius Junior, Philippe Coutinho och Richarlison - vilket visar bredden i en offensiv som håller en världsnivå. Det är sjukt imponerande hur brassarna bara kör på, även när de inte har något alls att spela för.

En av faktorerna till att det har gått trögt för Bolivia är att de genomgår en generationsväxling. Spelare som Juan Carlos Arce, Rodrigo Ramallo, Leonel Justiniano och Carlos Lampe har inte ens tagits ut. Samt att anfallsstjärnan Marcelo Moreno saknas.

Egentligen är det ingenting som talar för att Bolivia ska skrälla och ta någon poäng mot tabellettan. Därmed blir det ett spel på att Brasilien vinner matchen med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med just ett mål. Förlust vid en Bolivia seger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en Brasilien seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etc.

Speltips Bolivia - Brasilien:
2 asian -1. Odds 1.96 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Bolivia:
Ruben Cordano, Roberto Fernandez, Jose Sagredo, Jose Carrasco, Luis Haquin, Marc Enoumba, Jhon Garcia, Franz Gonzales, Moises Villarroel, Cesar Menacho & Juan Montenegro.

Preliminär startelva - Brasilien:
Alisson Becker, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Guilherme Arana, Carlos Casemiro, Fabinho, Richarlison, Philippe Coutinho, Vinicius Junior & Neymar.
---

This is the stats tab
This is the post tip