bet365 livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme i den tredje och sista omgången innan slutspelet. På Mineirao Stadium ska obesegrade Venezuela äntligen försöka att vinna en match. Motståndarna Bolivia är jumbon i grupp A. Inget av lagen har direkt spottat in mål. Venezuela har ännu inte gjort något mål framåt heller, medan Bolivias ända mål kom på en straff. Även om Venezuela är favoriter till seger så ska det mycket till för att vi ska få se båda lagen göra mål i matchen.

Bolivia är rätt så uddlösa framåt. I den fösta matchen mot Brasilien blev det endast ett skott på mål. I den andra matchen mot Peru blev det två skott på mål, varav ett var på straff som toppanfallaren Marcelo Moreno satte. I övrigt har Bolivia mest stått och försvarat sig, stundtals bra och andra stunder mindre bra. Mot Brasilien gjort Bolivia en bra första halvlek men blev sedan överkörde i den andra och förlorade matchen med 0 - 3. Mot Peru blev det samma historia. Förlust med 1 - 3.

Härnäst ska Bolivia lyckas med något som både Brasilien och Peru har misslyckats med, nämligen att göra mål på Venezuela. Det är ytterst liten chans till det, med tanke på hur väl Venezuela har försvarat sig under turneringen, med hela laget, och med tanke på hur chansfattigt det har varit när Bolivia har gått till anfall. Toppanfallaren Marcelo Moreno har mest fått jobba ensam uppe i planen, med endast ett fåtal spelare som fyller på. Då blir det väldigt svårt att göra mål, i synnerhet mot Venezuela.

Marknaden har Venezuela som en favorit till cirka 1,50 i odds, vilket indikerar att Venezuela bör vinna matchen två gånger på tre försök. Nja, jag finner inte direkt något värde i det oddset, med tanke på att Venezuela inte direkt har skapat och bränt hundra chanser, utan hela tiden satsat på att försvara sig väl i syfte att inte släppa in något mål. Det har Venezuela också gjort bra. Men offensivt är det ingen lycka ännu. Därmed finner jag mest värde i att båda lag inte gör mål i matchen till 1,80 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Bolivia:
Carlos Lampe, Diego Bejarano Ibanez, Luis Haquin, Adrian Jusino, Marvin Bejarano, Paul Arano, Leonel Justiniano, Fernando Saucedo, Ramiro Vaca, Leonardo Vaca & Marcelo Martins Moreno.

Bekräftad startelva - Venezuela:
Wuilker Farinez, Roberto Rosales, Ronald Hernandez, Jhon Chancellor, Luis Mago, Junior Moreno, Darwin Machis, Tomas Rincon, Juanpi, Jefferson Savarino & Jose Salomon Rondon.
---

This is the stats tab
This is the post tip