Innan Bolivia och Venezuela ska vidare till Brasilien för att spela Copa America så har de ett viktigt möte i VM-kvalet att ta sig an. På Estadio Hernando Siles i La Paz är Bolivia spelarna på jakt efter att ta en första seger i kvalet. Hittills har det blivit tre förluster och ett kryss, vilket innebär att Bolivia ligger sist i tabellen. Även Venezuela inledde kvalet med tre raka segrar, men lyckades skrälla mot Chile senast. Bolivia är oerhört hemmastarka och borde klara av att bryta sin negativ trend när Venezuela gästar dem.

Bolivia har en bra trupp med lagkaptenen och målkungen Marcelo Moreno i form. Anfallskollegan Juan Carlos Arce är också meriterad, samt att SPAL anfallaren Jaume Cuellar också har tagits ut. Offensiven håller en hög nivå och på hemmaplan gör Bolivia i regel mål. Just målformen visade Bolivia prov på när de senast spelade 2 - 2 borta mot Paraguay, där Marcelo Moreno återigen nätade samt Boris Cespedes. Mål kommer Bolivia återigen att göra och med stor sannolikhet också hålla tätt bakåt.

Detta då Venezuela har haft oerhört svårt att näta på bortaplan. På hemmaplan är de helt okej och lyckades senast skrälla mot Chile med 2 - 1. Men innan dess hade Venezuela misslyckats med att näta på Colombia, Paraguay och Brasilien. I Venezuela finns Torino mittfältaren Tomas Rincon och Granada anfallaren Darwin Machis, som de hetaste tillgängliga namnen. Landslaget har drabbats av ett flertal skador, där Salomon Rondon är det största avbräcket, som senast avgjorde med segermålet mot Chile.

Hemmaplansfördelen har spelet en enorm roll när Bolivia och Venezuela tidigare har mötts genom åren. Det brukar också spottas in mål när dessa länder möts, så en underhållande atmosfär är att vänta. Bolivia har segrat i de två senaste hemmamatcherna med siffrorna 4 - 2 och 3 - 2, fast med alla avbräck i Venezuela kan det bli färra insläppta mål. Bolivia har vassa spelare i offensiven och har en stor chans att ta sin första seger i kvalet. Därmed lägger jag ett spel på en rak Bolivia seger i matchen.

Speltips Bolivia - Venezuela:
1 - odds 2.00 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

Unibet livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Bolivia:
Carlos Lampe, Diego Bejarano, Jairo Quinteros, Luis Haquin, Enrique Flores, Juan Carlos Arce, Erwin Saavedra, Leonel Justiniano Arauz, Henry Vaca, Rodrigo Ramallo & Marcelo Moreno.

Bekräftad startelva - Venezuela:
Joel Graterol, Alexander Gonzalez, Jhon Chancellor, Wilker Angel, Mikel Villanueva, Tomas Rincon, Romulo Otero, Cristian Casseres, Junior Moreno, Roberto Rosales & Fernando Aristeguieta.
---

This is the stats tab
This is the post tip