Inter är på väg mot ett mäktigt ligaguld om de bara fortsätter i samma takt.

Senaste möten
Inter - Bologna 3-1

Inter - Bologna 1-2
Bologna - Inter 1-2

Serie A
1. Inter 27 20 5 2 65:26 65
11. Bologna 28 9 7 12 39:44 34

Bologna hemma
13 6 3 4 24:21 21

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
Crotone - Bologna 2-3

Inter borta
14 9 4 1 29:12 31

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Torino - Inter 1-2

Preliminära elvor (Whoscored)

Bologna (4-2-3-1) Ravaglia - Tomiyasu, Danilo, Soumaoro, Dijks - Schouten, Dominguez - Skov Olsen, Soriano, Sansone - Barrow

Saknar: Palacio (avstängd), Santander, Hickey, Mbaye, Medel
Osäkra: Skorupski

Inter (3-5-2) Handanovic - Skriniar, Ranocchia, Bastoni - Hakimi, Barella, Brozovic, Eriksen, Young - Lukaku, Lautaro

Saknar: Perisic, Kolarov
Osäkra: D'Ambrosio

Omstart Serie A där Inter är i serieledning sex pinnar före Milan och med en match mindre spelad dessutom. Juventus, som fram tills i år har nio (!) raka ligasegrar, är ytterligare fyra poäng efter (tio totalt) vilket gör att den gamla damen ska vara borträknad. Att Inter tappar tio poäng på elva omgångar mot Juventus har jag svårt att se, särskilt med tanke på hur Juve varit allt annat än pålitligt den här säsongen och fortsätter att ledas av Andrea Pirlo, som helt enkelt misslyckats.
Inter hade hela åtta raka ligasegrar innan landslagsuppehållet och om inte det är mästarklass så vet jag inte vad som är det. Men det gäller förstås att inte slappna av i slutet på säsongen och givetvis undvika skador. Vad gäller skador så ser det klart godkänt ut och hittills har Contes mannar inte visat prov på guldfrossa. Man har en ohygglig offensiv kvalitet i Lukaku (19 mål) och Lautaro Martinez på 14 strutar. Ett anfallspar som få lag kan stå emot.
När lagen möttes i Milano vann Inter med 3-1. Bologna är ett smålurigt lag men har inget att spela för då de hamnat i mittens rike och dessutom ett par spelare borta. Förstemålvakten Skorupski osäker till spel. Nej, jag tror att Inter fortsätter sin fina form och tar ytterligare ett kliv mot en efterlängtad ligaseger.

SPELTIPS
Jag spelar Inter asian hcp -1,5 till 2.23 hos Unibet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip