De regerande Serie A mästarna kan gå upp i tabelledning vid en seger när de gästar formstarka Bologna på Renato Dall'Ara Stadium. Dock väntas inte mötet bli så enkelt. Bologna är obesegrade i de fyra senaste omgångar. Att inte ha något att spela för verkar bara ha höjt laget. Tvärtom är det hos Inter, som fajtas om ligaguldet. Formen är fin med fyra raka segrar. Inter ses som favoriter till en seger, vilket är helt riktigt. Däremot har marknaden dem som på tok för stora favoriter, med tanke på uppgiften.

Det har inte varit några dåliga lag som Bologna har slagits mot på sistone. De har lyckats kryssa både mot AC Milan och Juventus. Däremellan har de besegrat Sampdoria med 2 - 0. Senast blev det också delad pott mot Udinese, där Aaron Hickey och Nicola Sansone hittade nätmaskorna. Då saknade laget sin bästa målskytt, Marko Arnautovic, som har nätat 12 gånger i Serie A. Han var avstängd och är tillbaka, precis som Adama Soumaoro och Gary Medel. Snacka om förstärkning i rätt tid.

Denna säsong har Inter två chanser till en titel. Både i ligan, där de har två poäng upp till lokalrivalen AC Milan. Samt att de möter stormakten Juventus på Stadio Olimpico i finalen i den italienska cupen. I ligaspelet har Inter visat prov på utmärkt form där Juventus, Verona, Spezia och Roma har besegrats. Det blir oavsett tufft att ständigt vara på ett vinnande spår, i en konkurrenskraftig liga som Serie A. Med Lautaro Martinez i högform, som har nätat 16 gånger i ligan, känns Inter riktigt vassa.

Då Bologna har visat sig vara svåra att bryta ner kommer de att bjuda upp på kamp. Därmed blir det ett spel på att Bologna täcker handikapp linan på +1,5 mål. Då kan Bologna förlora med ett mål i skillnad, som 1 - 0 eller 2 - 1. Spelet sitter ändå.

Speltips Bologna - Inter:
1 asian +1,5 (samma som Bologna +1,5 mål). Odds 1.80 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Adama Soumaoro, Kevin Bonifazi, Arthur Theate, Aaron Hickey, Nicolas Dominguez, Jerdy Schouten, Roberto Soriano, Mitchell Dijks, Musa Barrow & Marko Arnautovic.

Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan De Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip