Öppen match på förhand mellan två rätt hyggliga Serie A-lag. Här är mitt speltips.

Senaste möten
Bologna - Lazio 0-0
Lazio - Bologna 2-1

SERIE A
7. SS Lazio 10 5 1 4 13:12 1 16
8. Bologna 10 3 6 1 11:8 3 15

Bologna hemma
5 3 1 1 7:4 3 10

Formen
V, O, V, O, V

Senaste matcher
Sassuolo - Bologna 1-1
Bologna - Verona 2-0

Lazio borta
5 2 0 3 6:8 -2 6

Formen
V, V, V, F, V

Senaste matcher
Feyenoord - Lazio 3-1
Lazio - Fiorentina 1-0

Tuff match att vänta

Klassiska Bologna har fått en väldigt fin start på säsongen. Bland annat tog man en tung pinne borta mot Inter för ett par veckor sedan och har inte förlorat sedan premiären hemma mot Milan den 21 augusti. På hemmaplan har laget tre raka nu om man räknar in cupsegern mot Verona (2-0) nu senast. Det är ett rätt spännande lag som Thiago Motta har fått ihop med många spelare som tagit kliv. Bäste målskytt så här långt är Orsolini (4) med nian Zirkzee (3) bakom sig.
Oddsmässigt är det här en jämn match på förhand och det är bara att hålla med.

Som Laziosupporter har man blivit gråhårig den här hösten. Laget har verkligen inte varit bra, samtidigt har man ändå lyckats skrapa ihop helt okej med poäng. Senast lyckades man få en straff med sig och inbytte Ciro Immobile avgjorde med matchens sista spark. Det borde ha gett ett trubbigt Lazio lite självförtroende efter att man blivit påkörda av Feyenoord i Champions League dagarna innan. Det var en nästan pinsam historia...
Lazio blandar och ger verkligen. 1-0 mot Fiorentina var väl ändå rätt välförtjänt även om spelet hackade. Jag tror på något sätt att den här matchen kan passa laget i och med att det är helt okej att ligga lite lägre och även hota i omställningsspelet. Man har haft svårare när man måste föra matcherna och kvaliteten på ytterforwards och Immobile inte varit acceptabel. 2-0-segern borta mot Sassuolo i senaste bortamatchen i Serie A var odiskutabel. Men då mötte man ett dåligt Sassuolo också.
Ska Lazio få med sig något här kommer man behöva kämpa hårt för de.t

SPELTIPS
Ett trubbigt bortalag mot ett stabilt hemmalag. Jag spelar under 2.5 mål till 2.08 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip