Milan gästar Bologna på lördagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen. En specialare som finns som ett eget bet offer eller går att skapa själv i en bet builder.

Ett skadedrabbat Milan fick det som väntat tufft mot Porto i veckans CL. 1-0-förlusten var klart rättvis och de får försöka ladda om till den här matchen. Som jag varit inne på tidigare - truppen är inte superbred, så när ett par nyckelspelare saknas märks och känns det. Får dessutom matcha de tillgängliga spelarna hårt. Ändå väldigt målpålitliga: gjort mål i alla sex ligamatcher i år och gjorde som bekant "alltid" mål även i fjol.

Keepern Maignan är skadad. I skrivande verkar covid-Hernandez inte komma till spel. Pratas om vila på Kjaer, som matchats hårt. Defensivt avbräck i så fall. På plussidan kan de välkomna tillbaka Kessie, avstängd i veckan. Ryktas om att Zlatan kan starta (orkar väl inte 90?) vilket vore spännande.

Tänkbart lag:
Tatarusanu; Calabria, Tomori, Romagnoli, Ballo-Touré; Bennacer, Kessie; Castillejo, Krunic, Rafael Leao; Zlatan.

Bologna snittar 3,5 mål/match i Serie A hittills. Själva gjort mål i fem av sex matcher. Mihajlović spelar en sevärd fotboll med en intressant trupp där bland andra evige jokern Arnautovic och spännande Musa Barrow ingår. Nollas väldigt sällan på hemmaplan och är inte laget som backar in bussen i eget straffområde.

Lördagsmatch med säkert välfyllda läktare. Tror Bologna verkligen känner att de kan få med sig något här och verklijgen kommer gå för det. Tycker det ska ses med toppchans att bägge lagen nätar och jag tror inte vi stannar på 1-1. BLGM + ö2,5 har inträffat i fyra av de senaste fem inbördes matcherna.

2-1, 1-2, 2-2 eller liknande känns som tänkbara slutresultat i min bok.

Speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål.

This is the stats tab
This is the post tip