Speltips: Milan rak seger till 2.04 hos Unibet .
—-
Bologna och Milan sparkar under måndagskvällen igång deras Serie A-säsonger på Stadio Renato Dall’Ara!

Hemmalaget Bologna kommer från en fin fjolårssäsong när man slutade på en niondeplats. Nu har man dock tappat sin bäste målskytt Marko Arnautovic till Inter, och har inte förstärkt alls. Defensivt har man värvat desto mer, men det är offensiven jag är orolig för den här säsongen för Thiago Motta och hans mannar.

Milan tycker jag ser spännande ut. Chukwueze och Okafor är spelare som mycket väl kan blomma ut till viktiga spelare redan första säsongen, och defensivt har man lyckats behålla stommen.

Milan rak känns bra på förhand

Trots Bolognas hemmaplansfördel i denna premiär tror jag Milan får en bra start på den här säsongen. Jag har svårt att se Bologna göra en lika bra säsong som man gjorde i fjol, mest på grund av avsaknaden av offensiva alternativ. Arnautovic var ingen superstjärna, men en sådan spelar behövs.
Nu behöver man förlita sig på spelare som Moussa Barrow (som för övrigt är tveksam till spel) att göra mål, och det tror jag inte är tillräckligt.

Milan känns som sagt spännande, och jag tror man kan göra en ännu bättre säsong än i fjol. Jag tror man blir för starka för Bologna här och spelar därför Milan rak seger till fina 2.04 hos Unibet !
This is the stats tab
This is the post tip