Trevlig lunchbatalj i Serie A på Dall’Ara mellan Bologna och Sampdoria. Jag spelar raka ettan till 1,95 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Förra säsongens möten:
Bologna - Sampdoria 3-0
Sampdoria - Bologna 4-1

Jag tycker Mattias Svenbergs Bologna har sett rätt fina ut så här långt. Detta trots att tränaren Sinisa Mihajlovic drabbats av leukemi och missat flera matcher på grund av sin diagnos.
Innan landslagsuppehållet stod I Rossoblu upp riktigt bra borta mot Juve och i matchen dessförinnan tog Bolognese-laget poäng mot Lazio. Med mersmak ska sägas.
Det är framförallt hemma på Dall’Ara Mihajlovic grabbar har varit som bäst. Här har bland annat Napoli fått stryk och värt att notera är att Bologna vunnit 8/10 senaste hemmamatcherna i Serie A.

Albin Ekdals Sampdoria har gått klart sämre och fjolårets skyttekung Fabio Quagliarella har kommit ner på jorden igen.
Samp är jumbo i tabellen med resultatraden 1-1-6 och 4-16 i målskillnad. Di Francesco har redan fått sparken och ersatts av Claudio Ranieri.
I Ranieris första match på bänken grejade Il Doria en pinne mot Roma, men det ska sägas att det var mot ett blekt och skadedrabbat Roma.
På resande fot har Samp idel förluster den här säsongen.

Troliga lineups (Gazzettan)

Bologna 4-2-3-1
Skorupski; Mbaye, Danilo, Bani, Krejci; Poli, Svanberg; Orsolini, Soriano, Sansone; Palacio

Saknar - Medel, Tomiyasu, Desto, Dijks

Sampdoria 4-3-1-2
Audero; Bereszynski, Murillo, Colley, Murru; Rigoni, Vieira, Bertolacci; Jankto; Gabbiadini, Quagliarella

Saknar - Seculin, Linetty

Bologna vann motsvarande möte i fjol med 3-0. Sedan dess har Bolognese-laget tagit ett par kliv framåt medan Samp gått i motsatt riktning.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip