Här är mitt speltips i måndagsmatchen mellan Bologna och Torino

Senaste möten
Torino - Bologna 1-0
Bologna - Torino 2-1

Serie A
8. Bologna 12 4 6 2 13:10 3 18
12. Torino 12 4 4 4 10:14 -4 16

Bologna hemma
6 4 1 1 8:4 4 13

Formen
V, O, V, V, F

Senaste match
Fiorentina - Bologna 2-1

Saknar: Soumaro, Karlsson, Orsolini

Torino borta
6 2 1 3 6:9 -3 7

Formen
F, V, F, V, O

Senaste match
Monza - Torino 1-1

Saknar: Schuurs, Ricci, Linetty(osäker)

Bologna bra hemma, Torino bra borta

Två ganska jämbördiga lag på pappret ställs emot varandra på Stadio Renato Dall'Ara i vackra Bologna. Hemmalaget föll senast borta mot Fiorentina men har visat rätt fin form överlag på sistone och har inte minst fyra raka hemmasegrar (cupmatchen mot Verona inräknad) där den senast togs mot Lazio (1-0).
Bologna kommer senat från 1-1 borta mot Monza och innan dess seger hemma mot Sassuolo, torsk i förlängningen mot Frosinone i cupen och bortaseger med 1-0 borta mot Lecce.
Tittar vi på skadeläget så har båda lagen tre spelare som saknas eller åtminstone är osäkra (enligt Gazzetta dello Sport) och i fjol vann lagen varsin match, båda på respektive lags hemmaplan.

Som jag ser det är det här en helt jämn match på pappret och krysset är fullt rimligt på förhand. Jag tror att båda lagen ser sin chans att gå för tre poäng givet motståndet och båda lagen ligger rätt stabilt till i tabellen och bör inte ha något med bottenstriden att göra sett till sin kvalitet. Båda lagen har spelare som kan komma in från bänken och göra skillnad och båda lagen är rätt bra form just nu. Båda lagen gör mål!

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 2.07 hos nya spelbolaget X3000 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip