bet365 livestreamar alla Serie A-matcher.

På Stadio Renato Dall'Ara spelas ett vidöppet möte när Bologna tar emot Verona. Marknaden har Bologna som en liten favorit till seger, trots att laget ligger på en trettonde plats i tabellen och har tio poäng upp till tabellnian Verona. Till skillnad från de övriga lagen som har spelat den italienska cupen har Bologna och Verona vilat i veckan - eftersom de är utslagna ur turneringen. Jag förväntar mig en tuff kamp om poängen mellan två lag som kan försvara sig väl och räknar med ett målsnålt möte.

Efter 17 spelade omgångar har Bologna plockat 17 poäng, där laget är lite på gång. Säsongen började illa med en massa förluster men de har rest sig och kryssat i fyra av de fem senaste matcher. Framförallt har försvarsspelet blivit bättre där Bologna har lyckats nolla Fiorentina och inte längre blivit krossade av andra lag med stora siffror - till skillnad från tidigare i säsongen.

Verona, Napoli och Juventus är de tre lagen som har släppt in minst mål i Serie A. Napoli och Juventus har dock spelat en match mindre. Den stora framgången för Verona denna säsong har varit försvarsspelet där laget bara har släppt in 16 mål. Formen är fin där den enda förlusten under de fem senaste matcher har kommit hemma mot formstarka Inter med siffrorna 1 - 2.

Till denna match har Bologna Federico Ravaglia borta på grund av Corona och Lorenzo De Silvestri på grund av skada. Tveksamma till start är Ibrahima Mbaye och Lukasz Skorupski. I Verona är det skador på Darko Lazovic, Miguel Veloso och Andrea Favilli. Båda inbördes möten mellan Bologna och Verona slutade 1 - 1 förra säsongen. Det är ett troligt resultat även denna gång. Känslan är att matchen blir väldigt jämn där inget av gängen viker ner sig enkelt utan krigar på med hela laget.

Speltips Bologna - Verona:
Under 2,5 mål - odds 1.90 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Bologna:
Angelo da Costa, Aaron Hickey, Larangeira Danilo, Nehuen Paz, Takehiro Tomiyasu, Nicolas Dominguez, Jerdy Schouten, Musa Barrow, Roberto Soriano, Riccardo Orsolini & Rodrigo Palacio.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Verona:
Marco Silvestri, Federico Ceccherini, Matteo Lovato, Giangiacomo Magnani, Marco Davide Faraoni, Adrien Tameze, Ivan Ilić, Federico DiMarco, Mattia Zaccagni, Antonin Barak & Nikola Kalinic.
---

This is the stats tab
This is the post tip