Måndagsmatchen i den italienska Serie A hämtas från Renato Dall'Ara Stadium där Bologna tar emot Hellas Verona. Bologna har börjat piggt med en seger i premiären över nykomlingar Salernitana samt ett mållöst möte mot Champions League laget Atalanta i Bergamo. Verona har inte riktigt vaknat ännu och har läckt in mål inledningsvis mot Sassuolo och de regerande mästarna Inter. Lättare blir det inte heller att försvara sig mot Bologna, som har anfallsvapen i massor och är favorittippade i matchen.

Tränaren Sinisa Mihajlovic har skapat ett stabilt mittenlag i Serie A med Bologna. Det är inte förvånande att de oftast lyckas ta poäng mot allt möjligt motstånd i Italien. Att de skulle segra med 3 - 2 över Salernitana var ingen skräll. Däremot att de skulle hålla undan Atalanta var en lysande insats. Samtidigt är Bologna oerhört starka, både fram i banan och bakåt. Försvararen Takehiro Tomiyasu har som väntat lämnat för Arsenal. Dock hade Bologna redan räknat med detta och inte startat med japanen.

Mot Verona har Bologna haft det lätt under de senaste åren. De sju senaste möten har slutat med fyra segrar till Bologna och tre möten har varit oavgjorda. Bologna får förstärkning då Roberto Soriano och Jerdy Schouten är tillbaka efter avstängning.

För Veronas del har det inte varit någon bra start alls. Förvisso har de mött offensivt starka lag i Sassuolo och Inter - som båda har nätat tre gånger vardera på Verona. Positivt är att Verona ändå har nätat i båda matcherna, som de har spelat på hemmaplan, som de har gått förlorandes ur. Tränaren Eusebio Di Francesco har mycket jobb kvar att göra med ett försvar som läcker in mål. Mittfältaren Miguel Veloso är tillbaka efter avstängning. Dock är det en ny skada på Federico Ceccherini i backlinjen.

Bologna är ett klart starkare lag, som har en bättre form än gästerna Verona. Helt klart kommer Verona fortsätta kämpa med försvarsproblem. Då Verona väger lite för lätt lägger jag ett spel på att Bologna tar samtliga tre poäng i hemmamötet.

Speltips Bologna - Verona:
1 - odds 2.14 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

Unibet streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Lorenzo De Silvestri, Gary Medel, Kevin Bonifazi, Aaron Hickey, Roberto Soriano, Nicolas Dominguez, Mattias Svanberg, Riccardo Orsolini, Marko Arnautovic & Musa Barrow.

Bekräftad startelva - Verona:
Lorenzo Montipo, Pawel Dawidowicz, Koray Günter, Nicolo Casale, Marco Davide Faraoni, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Darko Lazovic, Gianluca Caprari, Antonin Barak & Giovanni Simeone.
---

This is the stats tab
This is the post tip