Bolton fick börja säsongen med -12 poäng och har en tuff uppgift framför sig.

LEAGUE ONE
5.Blackpool 11 5 4 2 16:13 19
23.Bolton 9 0 3 6 2:25 -9

Bolton hemma
4 0 3 11:6 3

Formen
F, O, O, F, F

Senaste match
Rochdale - Bolton 1-1 (förlust på straffar, EFT-cupen)

Blackpool borta
6 2 3 1 9:7 9

Formen
F, F, V, O, V

Senaste match
Blackpool - Lincoln City 2-1

Ett misslyckat ägarbyte och en rad ekonomiska problem gjorde att Bolton straffades med poängavdrag redan innan säsongen startade. Klubben åkte ur Championship i våras och inte blev det lättare när domen på -12 poäng föll. Efter nio omgångar har Bolton inte lyckats vinna i League One och med -9 poäng är det således hela 18 poäng upp till säker mark där Tranmere Rovers ligger. Det ser allvarligt ut för Bolton som måste gå för seger i varje match om det här ska kunna gå. Säsongen är lång men det stresspåslaget, samtidigt som truppen inte är wow heller, ja det blir förmodligen övermäktigt.
I tisdags föll man i cupspel mot Rochdale efter förlängning. Innan dess torsk borta mot Portsmouth. Hemma så har man faktiskt två raka kryss, 0-0 mot Oxford och 1-1 mot Sunderland, men enpoängarna hjälper som sagt föga.
Blackpool har vunnit två av sina tre senaste matcher och har inte spelat match sen den 27 september då man slog Lincoln med 2-1. Bra för det har betytt att en del skadade spelare kommit tillbaka in i träning och är aktuella att spetsa till truppen här i kväll.
Utifrån Boltons tabelläge, att de måste gå för tre poäng, och att Blackpool kan spela smart så tror jag att gästerna kniper poängen här.

Preliminära elvor (Whoscored)

Bolton (4-1-4-1) Matthews - Emmanuel, Zouma, Hobbs, Chicksen - Bridcutt - Buckley, Crawford, Lowe, Verlinden - Murphy

Blackpool (3-5-2) Alnwick - Edwards, Tilt, Heneghan - Feeney, Spearing, Thompson, Virtue-Thick, Husband - Nuttall, Gnanduillet

SPELTIPS
Jag spelar Blackpool till 1.75 hos Unibet (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip