Speltips: Borussia Dortmund vs Hannover

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-02-13 15:30
Land: Tyskland
Liga: Bundesliga
Odds: 1.66
Tips: Dortmund -2
Borussia Dortmund asian -2 i hemmamatchen mot Hannover. Spelet innebär pengarna tillbaka vid tvåmålsseger, vinst vid seger med 3+ mål.

Botten mot toppen. Serietvåan mot tabelljumbon.

2. Dortmund 20 14 3 3 52:24 45
18. Hannover 20 4 2 14 19:35 14

Notera Dortmunds extremt fina hemmastatistik:

2. Dortmund 9 8 1 0 30:8 25

Medan Hannover är rätt kalla på bortaplan:

16. Hannover 10 2 2 6 8:18 8

Bra skadeläge för Dortmund, som inte direkt har några nya skador. Fanns vissa frågetecken runt Aubameyang, men han verkar kunna spela. Tänkbar elva:

Bürki - Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Weigl - Gündogan, Castro - H. Mkhitaryan, Reus - Aubameyang

Hannover har ett småstökigt skadeläge med ett par saknade spelare och en del frågetecken. Milosevic lär troligen få spela. Tänkbar elva:

Zieler - H. Sakai, Milosevic, Felipe, Prib - Gülselam, Schmiedebach, S. Sané - Karaman, Bech - A. Sobiech

Osäkerhetsfaktorn inför den här matchen är det faktum att Dortmund spelar i Europa League hemma mot Porto på torsdag. Detta i kombination med att man har en ocean av poäng upp till Bayern München och ner till Hertha Berlin gör att den här matchen inte nödvändigtvis måste högprioriteras. Man har råd att testa lite, kanske vila någon med en skavank.

Samtidigt. Dortmund har sett ruskigt bra ut i stort sett varje match jag sett laget spela den här säsongen. Framför allt på hemmaplan, där man är obesegrade. Spelar väldigt sevärd fotboll för den som gillar offensiv kreativitet och många avslut. Av de 8 hemmasegrar man tagit har 5 varit med 3+ mål, 2 har varit med 2 baljor och endast en seger har varit med uddamålet. Brukar ösa på rejält i 90 plus tillägg.

Hannover har en mindre smickrande formkurva. 1-0-8 på senaste 9 ligamatcherna. Hade en del omsättning på spelare under januarifönstret (då bland annat Milosevic kom in), men känslan är att det snarare är småpanik än kloka räddningsplankor. Truppen imponerar inte på mig i alla fall. Efter vinteruppehållet har jag sett laget bli rätt överkört av Leverkusen. Där emellan har man åkt på två mycket tunga hemmaförluster. Har rätt långt upp till säker mark och inget jag sett hittills pekar på att man är på väg åt rätt håll.

Svårt att se Dortmund inte vinna det här med åtminstone två baljor (vilket i så fall inneburit push). Skiljer en klass mellan lagen och trots att Europaspel väntar i veckan ska hemmalaget klara av att köra över tabelljumbon inför sina fans.  Borussia Dortmund vs Hannover
Spela på Speltips Borussia Dortmund vs Hannover
Polsater - 11 Februari 2016 - 21:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Emel - 2016-02-13 14:27

Avslag! Ingen auba. Dåligt odds till den höga linan


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar