Formstarka Italien har allting i sina händer när de reser till Sarajevo för att ta sig an Bosnien på Stadion Grbavica i Nations League. Inför den sista omgången leder Italien sin grupp med en poäng före Nederländerna, som själva har ett tufft uppdrag borta mot Polen, som bara är en poäng bakom Nederländerna. Bosnien ligger sist i gruppen med två poäng efter fem omgångar och är helt under isen - med två stora förluster i ryggen. Känslan är att Italien vinner enkelt, med stora siffror dessutom.

Det är mycket som inte stämmer spelmässigt för Bosnien & Herzegovina, som sliter både med försvarsspelet och anfallet. Edin Dzeko har drabbats av Corona och är ett stort avbräck när det gäller målskyttet. Ett annat ständigt problem är att spelarna får ytterst lite speltid i sina Europeiska klubbar, vilket har påverkar matchformen rejält. Bosnien inledde riktigt bra med att kryssa borta mot Italien, men i de två senaste matcher har de släppt in tre mål, vardera, och bara lyckats näta en gång i dessa möten.

Italien är obesegrade i gruppen med två vinster och tre kryss. Försvaret fortsätter att hålla en världsklass med endast två insläppta mål. Värre har det varit i anfallsspelet, men det börjar lossna. I en träningsmatch nyligen vann Italien med 4 - 0 mot Estland och i den senaste matchen blev det 2 - 0 hemma mot starka Polen, som innan dess bara hade släppt in två mål på fyra matcher. Mot Polen hade Italien 7 skott på mål, 11 utanför mål och 60 % bollinnehav. Formen är riktigt bra inför sista omgången.

Jag spelar på att Italien vinner matchen med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir Italien asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Bosnien seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Italien (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Italien seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Bosnien - Italien:
2 asian hcp -1. Odds 1.61 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

---
Bekräftad startelva - Bosnien:
Kenan Piric, Josip Corluka, Dennis Hadzikadunic, Sinisa Sanicanin, Advan Kadusic, Miralem Pjanic, Amer Gojak, Gojko Cimirot, Benjamin Tatar, Smail Prevljak & Rade Krunic.

Bekräftad startelva - Italien:
Gianluigi Donnarumma, Emerson, Alessandro Bastoni, Francesco Acerbi, Alessandro Florenzi, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Lorenzo Insigne, Andrea Belotti & Domenico Berardi.
---

This is the stats tab
This is the post tip