Andra omgången i Liga B, Grupp 3 beståendes av Bosnien, Rumänien, Montenegro och Finland. I första omgången spelade Bosnien 1-1 borta mot Finland och Rumänien fick stryk av Montenegro med 2-0 på bortaplan.

Bosnien har ett par stjärnor i Dzeko och Pjanic och sedan har vi MFF-bekanta mittlåset i Ahmedhodzic och Hadzikadunic. En ljus framtid hos båda. Men laget kan man säga har haft det tufft på sistone. Svaga resultat genomgående i både vänskapsmatcher och i VM-kvalet under förra året. I öppningsmatchen mot Finland var man också illa ute. I första halvlek tog Finland rättvist ledningen och i andra halvlek backade hemmalaget och lät Bosnien ta över mer och mer. Tillslut kom den väntade kvitteringen efter ett massivt tryck, det dröjde dock till 90+3. Nära ögat…

Rumänien gjorde det helt okej i VM-kvalet och föll på målsnöret mot Nordmakedonien i kampen om avancemanget. Under året har man spelat mot Grekland, Israel och Montenegro och bara fått med sig ett oavgjort och två förluster. Senast i Nations League var det inte alls mycket som hände i anfallsväg, ingen kreativitet och långsamt spel. En riktigt svag insats trots att laget stängde som favoriter mot Montenegro.

Ivan - Tanase - Mihaila

Nu kommer Rumänein att behöva flytta fram laget och gå för seger på bortaplan. Detta tror jag kommer passa Bosnien bra som lär vara riktigt spelsugna efter forceringen senast. Laget har inte spelat speciellt bra men har en hel del spets i truppen. Nu har man också en matchbild där bortalaget säkerligen går mer framåt och detta tror jag Bosnien kommer att utnyttja. Bosnien tar en seger här och det spelas till 2.19 hos Pinnacle .