Speltips: Botosani - Calarasi

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-12-20 16:30
Land: Rumänien
Liga: Liga 1
Odds: 1.95
Tips: 1
I Rumänska Liga 1 har vi ett möte på den nedre halvan av tabellen, när Botosani, som befinner sig på en tionde plats, tar emot Calarasi som är tolvan i tabellen, inför cirka 7 000 åskådare på Stadionul Municipal Botosani. Marknaden har hemmalaget som en favorit till strax under dubbla pengar. Detta är jag stark oenig om då Calarasi är kanske det formsvagaste laget i fotbolls Europa. Botosani har i alla fall kommit igång med målskyttet så denna match ska de klara av att vinna minst två gånger av tre.

Den stora skillnaden mellan lagen är att Botosani har gjort mål framåt i de elva senaste ligamatcherna. Det är imponerande att Botosani alltså gång på gång, match efter match lyckas hitta målet. Formen är god, även om det blev en 1 - 3 förlust senast mot tabell tvåan FCSB. I denna match var faktiskt Botosani det bättre laget. De hade mer bollinnehav, med 55 %, fler skott på och utanför mål, samt att de dominerade matchen. Dock släppte de in några onödiga mål tidigt i matchen.

Dessförinnan "skrällde" Botosani borta mot tabell femman Sepsi och vann med 1 - 0. Botosani är det bättre laget, på alla positioner, även om Calarasi vann det senaste inbördes mötet med 3 - 2 i början av säsongen.

Dessa siffror kan Calarasi endast drömma om. Calarasi är ligans sämsta lag på att göra mål. Statistiken är faktiskt skrämmande, men talar sitt tydliga språk. Laget har gjort endast ett (!) mål på åtta senaste spelade ligamatcher. Detta är under all kritik. Fyra dagar innan detta möte äger rum spelade Calarasi hemma mot tabell femman Sepsi (som då Botosani vann mot med 1 - 0). Det såg helt bedrövligt ut och siffrorna skrevs till 0 - 3. Det kunde lika gärna ha blivit 0 - 6.

Det finns ingenting som talar för att trenden ska vända, med tanke på att Calarasi har fem förluster i rad nu. Till skillnad från Calarasi så lyckas åtminstone Botosani göra mål och på hemmaplan ska de bara greja en enkel seger. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.95 på att Botosani vinner matchen och lägger ett spel på en rak etta. Oddset finnes hos LeoVegas, Unibet eller 888sport.

---
Preliminär startelva Botosani: Martin Fraisl, Andrei Patache, Andrei Andonie Burca, George Miron, Aristidis Soiledis, Jonathan Rodriguez, Lossemy Karaboue, Diego Fabbrini, Lorand Fulop, Catalin Golofca & Nikola Trujic.

Preliminär startelva Calarasi: Cezar Lungu, Filip Gligorov, Alin Dobrosavlevici, Wallace, Gaston Mendy, Alex Munteanu, Gabriel Simion, Alexandru Bourceanu, Nicolae Carnat, Ndiaye Mediop & Aymen Souda.
---
  Botosani - Calarasi
Spela på Speltips Botosani - Calarasi
rad - 18 December 2018 - 22:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset mån 17/6 144 kr kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming