Speltips: Bournemouth - Arsenal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-01-14 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.32
Tips: 1X
Bournemouth 1X, eller asian +0.5, hemma mot Arsenal. Detta skrivs på onsdagen, matchen spelas på söndag. Reken kompletteras med nödvändig info närmare avspark.

Skadeproblemen fortsätter för Gunners. Monreal, Koscielny och Giroud är skadade sedan tidigare. Özil fick avstå Ligacupsemifinalen mot Chelsea. Wilshere fick avbryta den matchen i förtid. De två senare kommer testas sent inför den här matchen. Kolasinac och Ramsey kan göra comeback här. Många tunga avbräck och/eller spelare som gör comeback efter skadefrånvaro med andra ord.

Lägg till att Sanchez började på bänken mot Chelsea, oklart hur det blir med honom framöver. Jag skulle inte säga att det är 100 att han startar och om han nu gör det - hans fokus ligger knappast enbart på att göra allt för Arsenal just nu.

Knappast harmonisk stämning i klubben med tanke på uttåget från FA-cupen, allt tjafs med Sanchez och en rätt klen ligaform. Så nog kommer den här matchen knappast särskilt lägligt för Arsenals del. Fick 0-0 i första ligacupmötet med Chelsea. Det var väl en okej insats defensivt, men det skapades i stort sett noll framåt. Lacazette ser väldigt självförtroendesvag ut och med Sanchez + Özil otillgängliga eller ej på topp är offensiven inte särskilt stark ens på pappret.
Bara tre dagars vila inför den här matchen.

Bournemouth har fått vila en vecka och har kunnat förbereda sig väl för den här matchen. Uppträder ojämnt, men kapaciteten är okej. Förlusterna på senare tid har kommit mot Manchesterlagen, Liverpool och Chelsea. Howes gäng är absolut ingen slagpåse och bör ha bra poängchans mot ett skadedrabbat Arsenal. Saknar Defoe och har frågetecken för ett par andra spelare, men truppsituationen är klart okej - mycket bättre än Arsenals dito.

Det verkar som att Arsenals tunga skadesituation är på väg att ljusna. Men faktum är att laget inte gjort en riktigt bra prestation sedan hemmasegern mot Spurs för två månader sedan. Spelet har hackat och poängförlusterna har varit många. Sanchez är en grym spelare och otroligt viktig för laget - allt strul runt honom påverkar såklart hans spel och i förlängningen Arsenals - vilket är väldigt negativt.

Tycker hemmalaget ska ses med bra chans här.

  Bournemouth - Arsenal
Spela på Speltips Bournemouth - Arsenal
Polsater - 10 Januari 2018 - 22:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar