BLGM + ö2,5 i Bournemouth-Arsenal spelas till 1.72 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .
Den modige kan faktiskt ta över 3,5 mål till högre odds.

Visst känns det som att det kan bli en hel del mål här?
Det här mötet har traditionellt sett varit målrikt. Sedan Bournemouth gick upp i PL för fyra år sedan har målsnittet mellan de här lagen varit 3.33/match.

Bournemouth har imponerat den här säsongen. Gjort "topplagsmycket" mål. Förtjänade mer mot Man United (1-2-förlust) kort före uppehållet i en match där de borde gjort fler mål. Ligger bra till även sett till expected goals-statistiken, då de har gjort något färre mål än förväntat. Så målskörden är inte en följd av magisk utdelning/tur.

5. Arsenal 12 7 3 2 26:15 24
6. Bournemouth 12 6 2 4 21:16 20

Bournemouth är bättre framåt än bakåt (bara sex nollor senaste 37 ligamatcherna). Arsenal väntas återfå Lacazette och Aubameyang här, bägge tvingades avstå landslagsspel. Båda lagen har gjort mål i 9/12 ligamatcher för Arsenal och de har bara lyckats hålla nollan två gånger. Koscielny är alltjämt skadad och det är tydligt att lagets defensiv inte är stabil. Släpper till en hel del målchanser i match efter match. Släppt in 15 ligamål, vilket är svagt för ett lag med topp sex-ambitioner, men då har laget ändå kommit billigt undan i ett par matcher - expected goals against är mer än 17. Ett snitt av mittenlagskaliber och det är väl den klassen Arsenals försvar håller.

Kan definitivt se båda lagen göra mål här. Wilson, Fraser m.fl. har tillräckligt för att såra det här skakiga Arsenalförsvaret. På hemmaplan lämnar de sällan planen mållösa. Arsenal lär ha Lacazette och Aubameyang tillgängliga här. Truppen i övrigt har inte alls haft särskilt många spelare på landslagsuppdrag som tidigare säsonger - så räknar med rätt fräscha ben här. Tror inte vi landar på 1-1 heller då inte minst Arsenal har visat tidigare att de verkligen "går" för det i såna lägen. Gunners behöver trepoängare i alla matcher för att hänga på i kampen om CL-platserna.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip