Skottspel spelas på hemmalaget när Arsenal gästar under eftermiddagen.

Eddie Howe har gjort enorma framsteg med den här klubben. Det är numera ett stabilt Premier League-lag som inte ska behöva oroa sig för nedflyttning. Eddie Howe står för en rolig fotboll där offensiven prioriteras. Vanligtvis så har laget svårt mot de stora kanonerna - stora anledningen är den höga pressen som i längden betalar sig mot de sämre lagen men har inte kvalitén som de bästa lagen har och blir därför rundade lite för ofta.

Arsenal har börjat tappa poäng på slutet. Inget som överraskar när man ser försvarsspelet. Anfallsspelet är riktigt bra men defensiven behöver bli bättre om Londonklubben ska nå en Champions League-plats. Laget bjuder fortfarande motståndarna på för lätta chanser. Senast mot Wolverhampton på hemmaplan slutade skotten 13-10 till Wolves trots att bortalaget hade ledningen i 75 minuter.

Bournemouth hade 14 skott senast mot Newcastle på bortaplan. I deras senaste hemmamatch stannade Bournemouth på 18 skott - och det var mot Man United. Bournemouth kommer inte hålla tillbaka på hemmaplan och Eddie Howe har inte missat hur skakiga Arsenal är om du pressar dem högt på deras egna planhalva.

Jag spelar Bournemouth över 11,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip