FA-cupens fjärde omgång runda av med Bournemouth - Arsenal på måndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
Spelas på nya sportspelbolaget Casumo – 100% bonus upp till 1000 kr.

Finns en hel del truppbekymmer i båda lagen. Arsenal har Luiz och Aubameyang avstängda. Kolasinac, Tierney och Chambers skadade sedan tidigare. Sokratis ett frågetecken. Spelade mot Chelsea i tisdags och har nästa PL-match först till helgen, så jag räknar med ett hyfsat starkt lag från Artetas sida. Precis som mot Leeds i förra rundan. Tänkbar elva:

Martinez,
Maitland-Niles, Holding, Mustafi, Saka
Xhaka, Guendouzi,
Pepe, Willock, Martinelli
Nketiah

Bournemouth saknar åtta spelare på grund av olika skador. Bland annat Brooks, Daniels och Joshua King. Kanske inte de tyngsta truppnamnen på frånvarolistan, men att så många saknas gör att Howe har färre alternativ att laborera med. Ligger skrynkligt till i ligan, så frågan är hur prioriterad FA-cupen egentligen är. Men kan åtminstone bli ett välbehövligt brak från bottenstridsångesten. Viktig seger mot Brighton senast som kan ge en viss skjuts.
Tänkbar elva:

Boruc;
Smith, S. Cook, Simpson, Kelly;
L. Cook, Billing,
Gosling, Surman, Fraser;
C. Wilson

Arteta har lyft Arsenal sedan han kom in. Resultaten är kanske inte helt briljanta, men det är ett helt annat lag på planen än tidigare. Defensiven är dock fortfarande darrig och jag tror knappast det blir bättre utan flera ordinarie spelare. Håller väldigt få nollor. Kan säga samma sak om Bournemouth, som i grunden är ett offensivt lagt lag, även om de kanske spelar lite tajtare nu när det är skarpt bottenläge i ligan. Tror definitivt på bra chans för bägge lagen att göra mål här. Har svårt att se matchen sluta 1-1, då inget av lagen vill ha ett omspel. Före ligamatcherna mellan de här lagen den här säsongen så hade sex raka inbördes gått över en 2,5-lina. Kan mycket väl se det hända igen och över 2,5 mål är spelat.

This is the stats tab
This is the post tip