Arsenal har goda förutsättningar att ta en tredje raka Premier League seger när de gästar nykomlingen Bournemouth på Vitality Stadium. Bournemouth har inlett bra, med en seger över Aston Villa innan det blev en storförlust mot mästarna Manchester City. På öppningsdagen vann Arsenal London-derbyt över Crystal Palace och har därefter också slagit Leicester City komfortabelt.

I returen i toppdivisionen imponerade Bournemouth på hemmapubliken när Jefferson Lerma och Kieffer Moore nätade på i princip de enda chanserna som laget skapade. Steven Gerrard och hans Aston Villa var i särklass det bättre laget, som ägde matchen och skapade mest. Tränaren Scott Parker var inte lycka lyckosam på Etihad Stadium där mästarna körde över dem med 0 - 4. Förutom ett lågt bollinnehav lyckades inte Bournemouth skapa så värst mycket, när tillfället väl gavs. Nya problem väntar.

För Arsenal är i toppslag. Den fina formen som byggdes upp i försäsongen, med segrar över Nürnberg, Everton, Orlando, Chelsea och Sevilla, i vänskapsmatcherna, har hållit i sig. Gabriel Martinelli är fortsatt i högform. Han nätade säsongens första mål mot Crystal Palace, i 2 - 0 segern. Han var även med i målprotokollet mot Leicester, där Granit Xhaka också nätade. Samt att Gabriel Jesus stod för två fullträffar, i 4 - 2 segern. Med det spelet som The Gunners har visat upp räcker det till en ny storseger.

Därmed blir det ett spel på att Arsenal vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en hemmaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak Arsenal seger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1.

Speltips Bournemouth - Arsenal:
2 asian -1. Odds 1.74 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Bournemouth:
Mark Travers, Chris Mepham, Marcos Senesi, Lloyd Kelly, Adam Smith, Jefferson Lerma, Ben Pearson, Philip Billing, Jordan Zemura, Marcus Tavernier & Kieffer Moore.

Preliminär startelva - Arsenal:
Aaron Ramsdale, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Magalhaes, William Saliba, Ben White, Granit Xhaka, Thomas Partey, Gabriel Martinelli, Martin Ødegaard, Bukayo Saka & Gabriel Jesus.
---

This is the stats tab
This is the post tip