Arsenal tar emot Bournemouth på lördagen.
Mitt speltips: Under 3 mål asian. Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål. vinst vid noll, ett eller två. Förlust på fyra eller fler.

Gunners har spelat två bortamatcher den här säsongen i PL. Vunnit bägge med 1-0.
Av 19 bortamatcher i fjol var det fyra som gick över 3,5 mål, vilket alltså är vad som krävs för att det här spelet ska förlora. Historik och statistik är vad det är, men något säger det. På bortaplan är Arsenal lite mer försiktiga. Lite mindre mod. Vid eventuell ledning är de mer benägna att backa hem och mest bevaka. Både mot Everton och Crystal Palace (de tidigare bortamatcherna) har Arsenal skapat väldigt få avslut när de väl tagit ledningen.

Sen går det inte att komma ifrån att skadeläget är tufft.
Partey och Timber är out. Defensiva spelare förvisso.
Rice, Saka, Martinelli och Trossard är frågetecken. De tre sistnämnda enorma offensiva avbräck om de ej kommer till spel.

Gör att bänken blir väldigt tunn. Om det normalt finns spelare som Trossard, Vieira och Nketiah att byta in - målhungriga och kapabla spelare - så är det inte samma sak nu. Nästa vecka är det både CL och viktig match mot Man City, så det går inte att chansa i onödan såhär tidigt på säsongen.

Bournemouth utan seger

Bournemouth har tagit tre poäng hittills. Visst är de kanske lite mer framåtlutade och högt pressande med Andoni Iraola. Lite Bielsa-aktigt spel. Har även ett par spännande/okej namn offensivt - Solanke, Kluivert, Tavernier, Ouattare m.fl. Men bara fem gjorda mål hittills och rätt lågt xg.

Ställs mot ett Arsenal med lågt expected goals against hittills. Gunners har släppt in sex mål, men många har varit efter grova misstag på hemmaplan. Något som borde bli färre över tid. Borta är de som sagt lite mer tajta.

Bournemouth borde ha en viss respekt för motståndet och tabelläget. Tror inte de vill bjuda på alltför mycket. Mot ett Arsenal som dras med skador (förmodligen) och som inte varit lika vassa som i fjol hittills borde Bompan kunna stå emot. Kan se framför mig max två gjorda Arsenalmål och ett Bournemouthmål - isåfall push. Men blir inte förvånad om det här landar i 1-0, 1-1, 0-1/2 heller. Under tre mål känns som en bra startposition i matchen.

Speltips: Under tre mål asian.
This is the stats tab
This is the post tip