Vitality Stadium ger oss mötet mellan Bournemouth och Boreham Wood. Här skiljer det en hel del i kunnande och med det sagt väljer jag att spela hemmalaget med -2 mål (asian) till mycket fina 2.60 hos Nordicbet / Betsson .

Bournemouth huserar i The Championship där de närmast kommer från en mycket viktig 1-0-seger borta mot tabelljumbon Barnsley. I skrivandets stund har hemmalaget en poäng upp till tabelltvåan Blackburn och detta med en match mindre spelad. Bournemouth är alltså i allra högsta grad med i racet om ett Premier League-kontrakt till nästa säsong, men de vill säkerligen inte göra bort sig i FA-cupen heller.

Boreham Wood huserar till vardags i National League, tidigare kallad Alliance Premier League, The Conference, Conference National och Conference Premier. Gästerna är ett lag för division fem-fotboll och det är ett amatörlag jämfört med hemmalaget. I seriespelet är gästerna på en femteplats och det jag vill säga med detta är att det alltså skiljer en hel del både i trupp, kunnande och säkerligen motivation.

Gästerna har gjort en riktigt stark resa som tagit sig till denna 16-delsfinal och jag anser att de ska vara nöjda med sin prestation hittills, men här tar det stopp. Att Bournemouth avancerar är helt klart det troligaste och allt annat får betraktas som en riktig skräll, men min idé är att hemmalaget löser avancemang med stil.

SPELTIPS
-2 (asian) på Bournemouth spelas till 2.60 hos Nordicbet / Betsson . Jag tror att hemmalaget vinner detta möte med minst tre bollar.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip